OPPO RC1 – o noua clona a iPhone 6

OPPO RC1 este o noua tentativa de a copia iPhone 6 in China.

OPPO RC1

  Daca Xiaomi Mi Note nu s-a dovedit a fi o clona a iPhone 6 Plus, ei bine OPPO RC1 este gandit pentru a  genera confuzie in randul celor interesati sa cumpere un iPhone 6 produs de catre Apple. In imaginile acestui articol veti prezentat terminalul produs de catre compania din China el avand un design similar cu cel al iPhone 6, chiar si in ceea ce priveste portul de incarcare/sincronizare.

  OPPO RC1 are si specificatii oarecum apropiate, terminalul venind cu un ecran de 5 inch cu rezolutie 1280 x 720 pixeli, un procesor octa-core Snapdragon S615 tactat la 1.5 GHz, 2 GB RAM, o placa grafica Adreno 405, o camera principala de 13 megapixli, o camera frontala de 4 megapixeli si o baterie de 2420 mAh, net superioara celei disponibile in terminalul iPhone 6.

OPPO RC1 2

  OPPO RC1 face o treaba destul de buna in a copia iPhone 6 si cu siguranta in China se vor gasi destui cumparatori dornici de un terminal ieftin care seamana foarte bine cu un produs al companiei americane. Partea si mai buna pentru ei este ca la pretul de 340€ produsul costa jumatate cat un iPhone 6 al celor din Cupertino, iar combinat cu un abonament poate fi oferit chiar gratuit.