Xiaomi Mi Note – competitorul iPhone 6 Plus de la Xiaomi

Xiaomi Mi Note este un competitor serios pentru iPhone 6 Plus lansat in China.

Xiaomi Mi Note

  Xiaomi Mi Note este un nou produs lansat de catre compania care copiaza Apple si este suparata cand altii o copiaza, el fiind gandit ca un competitor direct al iPhone 6 Plus, lansat anul trecut pe piata. In ciuda trecutului tumultuos in ceea ce priveste copierea produselor Apple, de aceasta data cei de la Xiaomi par sa fi realizat un produs care nu are un design similar cu cel al iPhone-urilor.

  Ceea ce Xiaomi Mi Note are totusi este o expresie folosita de catre Samsung pentru linia sa de smartphone-uri cu ecrane mari si probabil coreenii nu vor fi foarte multumiti de acest lucru. Xiaomi Mi Note are un ecran de 5.7 inch, cu 0.2 inch mai mare decat cel al iPhone 6 Plus, un ecran cu rezolutie 1080p, 1920 x 1080 pixeli, o camera de 13 megapixeli, stabilizator optic de imagine si o camera frontala de 4 megapixeli.

Xiaomi Mi Note – un oponent serios pentru iPhone 6 Plus

  Prezentand Xiaomi Mi Note ca un competitor al iPhone 6 Plus, CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, a luat in ras camera principala a terminalului Apple pentru faptul ca ea este scoasa in exteriorul carcasei. Trecand peste aceasta mica ironie revenim la specificatii, Xiaomi Mi Note avand 6.95mm grosime, fata de 7.1mm cat are iPhone 6 Plus, terminalul fiind si cu 11 grame mai usor.

  Xiaomi Mi Note functioneaza cu ajutorul unui procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, el avand 3G RAM pentru a sustine interfata MIUI 6 care a fost imbunatatita pentru a oferi performante mai bune pentru dispozitiv. Separat de versiunea de baza, un Xiaomi Mi Note Pro va fi lansat, el avand un procesor Snapdragon 810, mai mult RAM, dar si un ecran cu rezolutie de 2048 x 1536, exact precum cea a iPad.

  In final, Xiaomi Mi Note are o baterie de 3000 mAh, cu 85 mAh mai mare decat ce a iPhone 6 Plus, dispozitivul urmand a fi disponibil in versiuni de 16 GB si 64 GB la preturi incepand de la 371$. Cei de la Xiaomi sunt foarte agresivi in a concura cu Apple si Samsung, iar acest lucru le-a adus o crestere constanta pe piata chineza, asa ca nu se vor opri prea curand.