Sleeper permite personalizarea alarmelor in iOS

Sleeper

  Sleeper este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem personaliza modul in care sunt rulate alarmele in aplicatia Clock a iOS 8. Tweak-ul are o interfata simpla pentru utilizare si accesarea aplicatiei Clock pentru setarea unei alarme ne ofera acces la intregul sau modul de personalizare a modului in care sunt ele rulate.

  Folosind Sleeper putem modifica ora la care suna alarma, denumirea acesteia pentru a separa alarmele in functie de momente importante, putem activa sau dezactiva snooze-ul, dar si perioada de pauza intre snooze-uri. Cea mai importanta functie este practic cea de alegere a perioadei care trece inainte ca un alarma sa fie reactivata, tweak-ul oferind optiunea de a seta o valoare in minute ore sau secunde pentru reactivarea alarmei.

To use, simply navigate to your alarms in the Clock app and edit one. You will be presented with a familiar screen where you can change the time of the alarm, label, etc. If you have the snooze switch enabled, you will notice a new row: Snooze Time. Clicking on this row will take you to a new screen where you can change the hours, minutes, and seconds of this alarm’s snooze time. You can also change it back to the default time set by Apple (9 minutes).

  Sleeper este disponibil pentru descarcare la pretul de 1$ din repo-ul BigBoss al Cydia.