Prima Pagina Apple Copiatorul de produse Apple este nemultumit de clonarea propriilor produse

Copiatorul de produse Apple este nemultumit de clonarea propriilor produse

Magazin fals Xiaomi

  Apple este una dintre putinele companii de pe piata ale carei produse sunt clonate chiar inainte de a fi oficial lansate si acest lucru ii afecteaza vanzarile. Una dintre companiile care ii copiaza constant produsele este Xiaomi, compania chineza avand parte de o crestere spectaculoasa in 2014, totul pe seama inovatiilor companiei Apple.

  Desi Xiaomi este populara in China, ea are o problema majora deoarece produsele sale sunt la randul lor clonate. In imaginea de maisus aveti trei magazine cu terminale mobile si cel putin doua dintre ele sunt false, iar aici ma refer la cel du logo Apple din partea stanga, dar si la cel din mijloc unde vedem un branding MI, el nefiind unul oficial Xiaomi.

Not only are devices being cloned, but entire stores are being cloned. In fact, it seems the cloning of entire Xiaomi stores is such an issue that Xiaomi CEO, Lei Jun has publicly warned people to the extent of the fake stores and advising not to buy from them.

  Magazinul nu este unul oficial Xiaomi deoarece aceasta companie nu are magazine fizice si isi vinde toate produsele numai online. In aceasta idee, CEO-ul sau a avut grija sa atentioneze chinezii prin intermediul Weibo ca produsele sale sunt clonate so ca magazinele respective nu au nici cea mai mica legatura cu compania mama.

  Aici s-ar fi potrivit o parafrazare a unui raspuns dat de Hugo Barra, vicepresedinte Xiaomi, cand a fost intrebat de ce produsele Xiaomi seamana cu cele ale Apple, el afirmand ca designerii celor doua companii au fost gand in gand. Din pacate cei de la Xiaomi nu au magazine, asa ca parafrazarea nu isi are rostul decat pentru a explica numeroasele clone ale produselor Xiaomi.

 • EuGeorge

  Copiaza produse copiate la randul lor de la Apple :))
  Chinezi ciudati :))

  Este interesant si faptul ca in vitrina de la magazinul Samsung se observa un baner cu Iphone 6:))

 • doe

  Este foarte exagerat sa spui ca Xiaomi copiaza produsele Apple . Sunt cateva chestii inspirate-copiate , dar nu produsele in totalitatea lor . Daca te intreb care produs e copiat de Xiaomi si dupa care produs al Apple , sunt sigur ca nu esti in stare sa spui . Dar la tine , chestia cu copiatul-clonatul a devenit un fel de motto . Si succesul lui Xiaomi nu se datoreaza in nici un caz copierii ci faptului ca au un raport bun pret- ceea ce ofera , nu preturi nesimtite ca Apple si altii pt mai nimic deosebit .

 • @doe: Din nou, stiu ca tu trollezi Apple, dar CEO-ul lor se imbraca precum Steve Jobs, a copiat stilul de prezentare al produselor dupa conferintele Apple, come on.

 • doe

  zaone , tu trollezi repetand la infinit tampeniile astea cu clonatul-copiatul , doar, doar, te mai crede cineva . Eu te-am intrebat de produse , nu cum se imbraca Barra . Crezi ca daca se imbraca ca Jobs, vinde mai mult ? Cmon , le-o place chinezilor iPhone-ul , dar nu cumpara ceva pt ca e prezentat in still Apple .

 • doe

  Xiaomi vinde pt ca ofera hardware-ul de iPhone sau chiar mai bun la jumatate de pret , iar software-ul e cel putin mai bun decat iOS 8 si e updatat saptamanal .

 • Am scris in articol cine e Barra, deci nu stiu despre ce vorbesti tu acolo. Legat de copiat, toata lumea vede asta, daca tu nu o vezi…

 • doe

  Toata lumea e tu si inca cativa iSheep . Ia documenteaza-te cine a facut prima data telefonul colorat , Xiaomi cu MI2 sau Apple cu 5C . Si atunci sa spui cine pe cine a copiat . Si inca odata , sa-mi spui un produs copiat de Xiaomi de la Apple .

 • @doe: Vezi ca incepi sa jignesti lumea gratuit si faptul ca ti-am permis sa trollezi atat timp ar fi trebuit sa iti dea de inteles ca a reveni la exprimari de genul asta iti vor aduce doar o noua moderare.

 • Apple4Ever
 • unu

  Ma intreb de ce Apple nu actioneaza in judecata compania Xiaomi, sau viceversa. Produsele lor seamana izbitor de mult. Daca Apple a obtinut miliardul de la Samsung pentru colturile rotunjite si pentru iconitele patrate, pai ce sa mai spuna de Xiaomi?

 • doe

  unu – pt ca Apple nu are nici o sansa sa castige un process in China pt dreptunghi cu colturi rotunjite si icoane patrate. Toate telefoanele au asa ceva , doar Apple s-a gandit ca poate scoate bani din asta si culmea, a si reusit odata .

 • Alex

  se pare ca are dreptate doe cu 5c si mi2….mi2 a fost primul ^_^

 • Pingback: Xiaomi Mi Note - competitorul iPhone 6 Plus de la Xiaomi()