Dungeon Hunter 5 este dezvoltat de Gameloft (Video)

  Daca sunteti un fan al seriei de jocuri Dungeon Hunter pentru platforma iOS, atunci veti fi bucurosi sa aflati ca Gameloft dezvolta in momentul de fata Dungeon Hunter 5 petnru lansare in 2015. In clipul video de mai sus aveti prezentat primul teaser trailer publicat de catre compania franceza, el prezentand foarte putine detalii cu privire la ceea ce vor putea face utilizatorii in viitorul titlu.

  In ciuda informatiilor putine, pagina de internet promovata in clipul video de mai sus are un cronometru care indica faptul ca in cursul zilei de luni vom afla informatii noi cu privire la Dungeon Hunter 5. Mai mult decat atat, in weekend reprezentanti ai Gameloft vor fi prezenti la o conferinta dedicata jocurilor pentru terminale mobile, asa ca e posibil sa aflam informatii suplimentare atunci.

  Seria Dungeon Hunter a avut parte de succes in App Store, bucurandu-se de un numar mare de utilizatori care au fost interesati de jocurile lansate de-a lungul timpului de catre Gameloft. In aceasta idee, ma astept ca Dungeon Hunter 5 sa nu dezamageasca fanii din vreun punct de vedere si sa fie disponibil gratuit, dar cu in-app purchase-uri care sa permita extinderea gameplay-ului sau sa ofere diverse beneficii.

3 COMENTARII

  1. Da, asa sper si eu sa fie; DH1 si 2 au fost senzationale, 3 si 4 slabe rau.
    Pentru mine sunt cele mai bune jocuri pentru telefon.