Tim Cook este iubit de catre angajatii Apple

Tim Cook angajati

  Tim Cook si-a asumat rolul de CEO al companiei Apple in cursul anului 2011, in momentul in care Steve Jobs a decis sa-si paraseasca pozitia pentru a deveni presedinte al consiliului de adminsitratie al companiei. De atunci Tim Cook si-a pastrat rolul in cadrul Apple si in decursul a trei ani de zile a reusit sa castige increderea, respectul, dar si simpatia angajatilor companiei pe care o conduce.

  Conform unui nou studiu derulat in randul angajatilor companiei americane, Tim Cook este in topul celor mai iubiti presedinti de companie, angajatii Apple avand un grad foarte mare de optimism in legatura cu evolutia viitoare a companiei. Conform studiului, Apple a ocupat prima pozitie in topul companiilor in categoriile: perspectiva pentru viitor, cultura, valori si echipa administrativa.

  In ceea ce priveste echipa de conducere a Apple, Tim Cook a iesit pe prima pozitie in topul celor mai iubiti membri, dar acest lucru este normal avand in vedere ca el este si cel mai “vizibil” dintre ei. Partea interesanta este ca in topul companiilor cu cele mai bune valori si perspectiva de viitor nu regasim Google sau Microsoft, cele doua competitoare Apple avand totusi angajati care au incredere in echipele de conducere.

  Acestea fiind spuse, Apple pare sa fie un loc ideal de munca in care exista armonie, optimist cu privire la dezvoltarea pentru viitor, dar si o echipa administrativa capabila sa mentina angajatii si actionarii fericiti.