Revista Charlie Hebdo este disponibila in App Store

Charlie Hebdo

  Charlie Hebdo este revista in a carui sediu au fost ucisi jurnalisti francezi la inceputul acestei luni de catre doi teroristi ucisi la randul lor mai apoi de catre politie. Revista creeaza caricaturi pe diverse teme si timp de ani si ani de zile compania Apple a refuzat sa ii publice o aplicatie in App Store, insa atentatul din Paris a schimbat acest lucru.

  Apple a sustinut miscarea Je Suis Charlie, Tim Cook s-a implicat in publicarea unei aplicatii pentru ea, iar acum a permis inclusiv publicarea unei aplicatii pentru revista Charlie Hebdo. Aparitia ei nu este absolut deloc surprinzatoare si nici schimbarea de atitudine a companiei Apple in lumina acestor evenimente.

  Apple este o companie care urmareste uneori trend-urile, iar acum a renuntat la vechile convingeri in ideea de a le oferi propriilor utilizatori posibilitatea de a accesa revistele Charlie Hebdo printr-o aplicatie. In aceasta aplicatie veti gasi cel mai recent numar al revistei Charlied Hebdo, ea putand fi achizitionata printr-un in app purchase.

  Folosind acelasi sistem un utilizator isi poate inregistra un abonament anual pentru revista franceza, acesta avand un pret de 90€, suficient de ridicat pentru o revista de caricaturi. Charlie Hebdo a primit milioane de euro in donatii in urma tragediei si strategia sa de promovare a inclus lansarea acestei aplicatii, ea fiind disponibila pentru 

Pretul initial:
Numele:
Charlie Hebdo.

Gratuit

DESCARCA





Developer: LES EDITIONS ROTA…
Universala
Categoria: News


Descriere: DESCARCARE GRATUITA…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.7 Mb


 in App Store.