Phil Schiller: Nu pot sa cred ca o persoana normala va purta vreodata asa ceva

Google Glass Serghey Brin

  Phil Schiller, pentru cei dintre voi care nu stiu, este vicepresedintele senior al diviziei de marketing din cadrul Apple, el ocupandu-se cu promovarea produselor companiei in lumea intreaga. Sceptic in privita succesului pe care l-ar putea avea Google Glass, in 2012 Schiller a afirmat despre Google urmatoarele: nu pot sa cred ca ei considera ca o persoana normala ar putea purta vreodata asa ceva.

  Afirmatia lui Schiller a fost facuta in cadrul unei conversatii purtate prin email cu un fotograf, ea fiind publicata abia in cursul zilei de astazi pe internet pentru toti utilizatorii. Desi Schiller nu a facut afirmatii similare in mod public, este clar ca el si probabil foarte multi din cadrul Apple nu erau de parere ca Google Glass va fi vreodata un produs care ar putea avea succes la scara larga.

Google Glass Phil Schiller

  In email-ul trimis lui Schiller prima imagine din acest articol, cu CEO-ul Google Sergey Brin purtand Google Glass, era comparata cu una incare actorul Steve Martin purta o pereche de ochelari comici intr-un film lansat cu multi ani in urma. In baza acestei comparatii Phil Schiller a facut o afirmatie care s-a dovedit a fi adevarata prin prisma faptului ca putina lume este interesata de Google Glass.

  Desigur ca aceasta lipsa de interes are la baza pretul foarte mare cerut de catre Google pentru produsul sau, putine persoane fiind dispuse sa plateasca 1500$ pentru o pereche de ochelari cu o camera si o interfata nu foarte grozava. Google pregateste lansarea Google Glass 2, dar e putin probabil ca pretul sa scada indeajuns de mult pentru a motiva lumea sa-l cumpere.