Prima Pagina Firefox Firefox pentru iOS apare in primele imagini

Firefox pentru iOS apare in primele imagini

Firefox iOS

  In cursul anului trecut v-am spus ca Mozilla, compania dezvoltatoare a browserului Firefox, a anuntat dezvoltarea Firefox pentru iOS, browserul urmand a fi lansat anul acesta in App Store. Acel anunt a venit fara prea multe informatii pentru noi, insa iata ca astazi avem ocazia de a vedea primele imagini cu browserul Firefox pentru iPhone, el avand o interfata interesanta, diferita de ce a Google Chrome si Safari.

  Mozilla dezvolta Firefox pentru iOS folosind noul limbaj de programare Swift lansat oficial in luna septembrie a anului trecut impreuna cu iOS 8, proiectul aplicatiei fiind disponibil gratuit pe website-ul Github. Compilarea fisierelor disponibile acolo va va ajuta sa utilizati noul browser intr-un simulator pentru iOS al Xcode, insa nu veti avea parte de o experienta prea grozava deocamdata.

Firefox iOS 1

  Firefox pentru iOS va permite sincronizarea de date privind tab-uri deschise, bookmark-uri si multe altele intre iDevice-uri, dar deocamdata totul se afla in stadiile incipiente ale procesului de dezvoltare. In aceasta idee, browserul are numeroase probleme de functionare si de randare a paginilor web accesate, asa ca nu va grabiti sa va jucati cu el deocamdata, cei de la Mozilla imbunatatindu-l constant.

  Acestea fiind spuse, Firefox pentru iOS va fi disponibil intr-un viitor nu foarte indepartat, insa deocamdata nu se stie exact in ce moment va decide compania Mozilla sa il distribuie prin intermediul App Store.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.