Apple Watch – asa vor arata Instagram, Foursquare, Apple Maps si alte aplicatii populare (concept)

Apple Watch va fi lansat in martie si acum avem posibilitatea de a vizualiza imagini concept ale celor mai populare aplicatii disponibile in App Store pentru terminalele noastre.

Aplicatii Apple Watch

  Apple Watch se apropie incet, dar sigur, de lansarea oficiala, compania Apple parand sa o fi programat pentru acest an, iar in aceasta idee dezvoltatorii incep deja sa creeze primele schite ale viitoarelor lor creatii. Pentru a ne demonstra cum vor arata unele dintre cele mai populare aplicatii ale App Store pe Apple Watch, o agentie digitala sa creeze conceptul din aceste imagini pentru aplicatii precum Instagram, Foursquare, Uber, Apple Maps si nu numai.

  Pentru fiecare aplicatie ai s-au folosit de documentatia pusa la dispozitie de catre Apple si de viitoarele functii pe care le va oferi Apple Watch, explicand in acelasi timp intr-o pagina dedicata cum vor putea fi folosite butoanele si coroana digitala pentru a le controla. Printre toate acestea, agentia tine sa mentioneze faptul ca succesul acestor aplicatii, dar si a Apple Watch sta in capacitatea dezvoltatorilor de a crea aplicatii complet noi pentru ceas si nu de a modifica aplicatii existente ale App Store.

Features such as native voice control, haptic feedback, and a digital crown that can be used to magnify, scroll or zoom within apps crack open a whole new world of design requirements and opportunities. The smartest companies will do more than offer facsimiles of their existing apps; they’ll create custom experiences that exploit the watch’s unique interface.

  Practic, o companie care nu este capabila sa ofere altceva decat o versiune prost modificata a aplicatiei pentru iOS nu va avea succes in a convinge posesorii de Apple Watch sa-i foloseasca serviciile si acest lucru este perfect normal. Pentru a oferi o experienta de utilizare grozava, fiecare companie trebuie sa creeze o interfata complet noua care sa puna in valoare toate noile functii ale Apple Watch si ramane de vazut cati vor face acest lucru.

  Detalii suplimentare despre viziunea lor cu privire la evolutia Apple Watch gasiti in pagina dedicata, mai in acest articol vedeti toate imaginile concept create pentru aplicatii.

Aplicatii Apple Watch 1