Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 va avea o functie IMPORTANTA a iPhone pentru a...

Samsung Galaxy S6 va avea o functie IMPORTANTA a iPhone pentru a fi mai atractiv

Samsung Galaxy S6 va avea un nou buton Home care va permite scanarea unei amprente prin plasarea degetului deasupra sa in locul tragerii sale precum in prezent.

Samsung cititor amprenta

  Samsung Galaxy S6 va fi prezentat in martie la Mobile World Congress 2015, el urmand a aduce o serie de schimbari radicale pentru linia de smartphone-uri Galaxy care a iesit din gratiile utilizatorilor. Printre aceste schimbari semnificative regasim si una care are legatura cu cititorul de amprente folosit de catre Samsung in terminalele sale, acesta urmand a fi radical imbunatatit.

  Mai exact, Samsung va utiliza in Samsung Galaxy S6 un cititor de amprente cu o functionalitate similara celei oferite in iPhone 6, de exemplu, totul in ideea de a imbunatati experienta de utilizare. In momentul de fata Samsung Galaxy S5 are un cititor de amprente care impune plimbarea degetului deasupra sa pentru a inregistra amprenta, iPhone 6 impunand doar plasarea degetului peste buton pentru scanare.

Samsung is ditching the swipe-based fingerprint sensor for a touch-based sensor for its next generation Galaxy S device. Furthermore, the sensor will work in the same manner as on the Huawei Ascend Mate 7 and the iPhone 5S / 6 / 6 Plus, sources confirm. Which means you will be able to enroll an entire fingerprint, unlike the swipe-based sensor, which only partially registered a fingerprint.

  Solutia aleasa de catre Apple este mai exacta si mai rapida, oferind o experienta de utilizare net superioara celei disponibile in terminalele Samsung, compania coreeana intelegand in sfarsit acest lucru. In urma unor analize facute in ceea ce priveste functionalitatea cititorului sau de amprente, compania Samsung a decis sa-l inlocuiasca cu unul similar celui utilizat in terminalele iPhone.

  Samsung va implementa in Samsung Galaxy S6 un cititor de amprente care va necesita doar plasarea degetului deasupra sa, aceasta metoda oferind o acuratete mai mare la citire, dar si o deblocare mai rapida. Utilizatorii terminalelor Samsung cu cititor de amprente si-au aratat in suficiente cazuri nemultumirea vis-a-vis de acest sistem, Samsung a inteles acest lucru si in Samsung Galaxy S6 va rezolva problema.

  Avand in vedere ca iPhone 6 are un buton Home rotund si Samsung Galaxy S6 are un buton Home in forma circulara, cei de la Samsung s-au gandit sa modifice dimensiunea butonului Home al terminalelor sale. In aceasta idee, Samsung Galaxy S6 va avea un buton Home mai mare pentru a permite citirea amprentei si cu asta Samsung spera ca va rezolva problema.

  Era de asteptat ca Samsung sa faca o schimbare de acest gen mai devreme sau mai tarziu, iar acum posesorii terminalelor sale vor avea in sfarsit o experienta de utilizare buna in deblocarea propriilor terminale folosind o amprenta.

 • seaman

  Adica Samsung si-a imbunatatit o functie pe care o avea deja – nu a luat-o de la iPhone, pt ca nu Apple a fost primul care a pus un cititor de amprenta pe un telefon . Sa fim seriosi !

 • @seaman: Samsung a implementat o prostie dupa ce Apple a implementat cititorul de amprente cu apasare, iar acum samsung e nevoita sa se ia dupa ei. Cam asa e.

 • Marius

  @zaone nu Apple a implementat primul cititorul de amprente ci doar la copiat. Sa nu ridicam in slavi ceva ce nu exista.

 • L-a implementat pe primul util 😉

 • dan

  @ Marius & @ seaman – De ce confundați voi gogoșarii cu portocalele? Cititoarele de amprente au fost o glumă jalnică până în momentul în care a apărut Touch ID. La ora actuală, Touch ID este unicul sistem biometric implementat pe dispozitive de larg consum care funcționează cu mare acuratețe, rapiditate și ușurință. Așa că nu vă mai dați voi cu părerea dacă nu sunteți capabili să aduceți niște agrumente cât de cât valide.

  @ Marius – se pare că nu numai Samsung e primul LA COPIAT. Văd că și tu ai preferat să apelezi LA COPIAT în loc să înveți modul corect de a folosi cratima atunci când scrii fraze – culmea – în limba română! Cratima se folosește atunci când e necesar să desparți pronumele de verb, în cazul tău: cititorul de amprente (pe el, L) = pronume + CRATIMĂ + a copiat = verb tranzitiv. Dar asta e cu totul altă poveste…

 • vlad

  Normal ,in lumea apple samsung mereu se ia dupa apple ,si mereu citesc asta ,dar nu inteleg dece zaone nu a publicat la vremea respectiva cand apple preia functii de la android (notification center, widgeturile de acolo chiar daca sunt in notification center ,sincronizarea wirless(de la ios 5 a aparut la apple) dar androidul oferea de mult asa ceva ,remainders ,update over the air(ota ,tot de la ios5) ,etc) pai daca tot este asa ,hai sa vedem care se ia dupa care ,cand o companie care fabrica smartphone-uri android preia o functie apple , toate blogurile scriu despre asta ,dar cand apple preia ceva de la android ,nu se mai pune…tot mi-am amintit ,butonul de on/off din dreapta telefonului care a fost introdus odata cu iphone 6/6 plus a fost demult pe terminalele android ,dar apple a preluat aceasta functie ca sa se poata opera telefonul mai usor , asa si cu samsung si acest cicitor de amprenta ,dar na ,unii nu acorda atentie “detaliilor”,samsung ar fi trebuit sa dea in judecata apple pentru pozitionarea butonului acolo ,era foarte ok ,deoarece si apple a actionat samsung in judecata din cauza (colturilor rotunjite ,hai sa fim seriosi)..

 • Eugen

  @seaman si @marius nu aveti ce cauta aici, doar sa faceti troll aiurea. Si apropo aveti grija sa nu va cada samsung-urile din mana de la atatia nervi si ciuda pe apple si produsele sale superioare :)))))))))

 • Pingback: HTC ONE M9 va veni cu primul smartwatch HTC()