Samsung Galaxy S6 va avea o functie IMPORTANTA a iPhone pentru a fi mai atractiv

Samsung Galaxy S6 va avea un nou buton Home care va permite scanarea unei amprente prin plasarea degetului deasupra sa in locul tragerii sale precum in prezent.

Samsung cititor amprenta

  Samsung Galaxy S6 va fi prezentat in martie la Mobile World Congress 2015, el urmand a aduce o serie de schimbari radicale pentru linia de smartphone-uri Galaxy care a iesit din gratiile utilizatorilor. Printre aceste schimbari semnificative regasim si una care are legatura cu cititorul de amprente folosit de catre Samsung in terminalele sale, acesta urmand a fi radical imbunatatit.

  Mai exact, Samsung va utiliza in Samsung Galaxy S6 un cititor de amprente cu o functionalitate similara celei oferite in iPhone 6, de exemplu, totul in ideea de a imbunatati experienta de utilizare. In momentul de fata Samsung Galaxy S5 are un cititor de amprente care impune plimbarea degetului deasupra sa pentru a inregistra amprenta, iPhone 6 impunand doar plasarea degetului peste buton pentru scanare.

Samsung is ditching the swipe-based fingerprint sensor for a touch-based sensor for its next generation Galaxy S device. Furthermore, the sensor will work in the same manner as on the Huawei Ascend Mate 7 and the iPhone 5S / 6 / 6 Plus, sources confirm. Which means you will be able to enroll an entire fingerprint, unlike the swipe-based sensor, which only partially registered a fingerprint.

  Solutia aleasa de catre Apple este mai exacta si mai rapida, oferind o experienta de utilizare net superioara celei disponibile in terminalele Samsung, compania coreeana intelegand in sfarsit acest lucru. In urma unor analize facute in ceea ce priveste functionalitatea cititorului sau de amprente, compania Samsung a decis sa-l inlocuiasca cu unul similar celui utilizat in terminalele iPhone.

  Samsung va implementa in Samsung Galaxy S6 un cititor de amprente care va necesita doar plasarea degetului deasupra sa, aceasta metoda oferind o acuratete mai mare la citire, dar si o deblocare mai rapida. Utilizatorii terminalelor Samsung cu cititor de amprente si-au aratat in suficiente cazuri nemultumirea vis-a-vis de acest sistem, Samsung a inteles acest lucru si in Samsung Galaxy S6 va rezolva problema.

  Avand in vedere ca iPhone 6 are un buton Home rotund si Samsung Galaxy S6 are un buton Home in forma circulara, cei de la Samsung s-au gandit sa modifice dimensiunea butonului Home al terminalelor sale. In aceasta idee, Samsung Galaxy S6 va avea un buton Home mai mare pentru a permite citirea amprentei si cu asta Samsung spera ca va rezolva problema.

  Era de asteptat ca Samsung sa faca o schimbare de acest gen mai devreme sau mai tarziu, iar acum posesorii terminalelor sale vor avea in sfarsit o experienta de utilizare buna in deblocarea propriilor terminale folosind o amprenta.