Iata clona iPhone 6 cu Samsung TouchWiz

Clona iPhone 6 TouchWiz

  China este o sursa infinita de clone pentru terminalul iPhone 6 al companiei Apple, iar astazi avem ocazia de a vedea una noua care are totusi ceva in plus fata de restul terminalelor din aceeasi categorie. Principalul punct de actractie al acestui dispozitiv este faptul ca el nu copiaza doar design-ul iPhone 6, ci si o clona pentru interfata TouchWiz folosita de catre Samsung in propriile dispozitive.

  Produsa de catre o companie numita Gold-East, clona este disponibila pentru achizitie in China la un pret de aproximativ 100$, deci suficient de mic pentru a motiva o achizitie in orice conditii. Pentru acesti bani utilizatorii primesc un procesor octa-core, un ecran de 5 inch cu rezolutie QHD, 1 GB RAM si o camera de 5 megapixeli, specificatiile fiind foarte bune pentru un asemenea pret.

  Clonele de acest gen atrag o multitudine de chinezi care nu sunt dispusi sa plateasca aproximativ 800$ pentru un iPhone 6 sau ceva mai putin pentru un terminal Samsung, vanzarile companiei Apple si Samsung fiind afectate in consecinta.

3 COMENTARII