Prima Pagina jailbreak iOS 8 – situatia jailbreak-ului

iOS 8 – situatia jailbreak-ului

iOS 8 jailbreak este posibil in momentul de fata pe toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile compatibile cu el, iar mai jos veti afla de ce.

Jailbreak iOS 8

  Patru luni de zile au trecut din momentul lansarii iOS 8 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar in momentul de fata vorbim despre starea jailbreak-ului pentru terminalele care il ruleaza. Fie ca va vine sa credeti sau nu, in momentul de fata orice versiune a iOS 8 poate fi jailbroken folosind trei solutii de jailbreak disponibile pentru noi, ele functionand atat pe Windows, cat si pe OS X.

  De la iPad 2 si pana la iPhone 6 Plus, toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 8 pot beneficia de jailbreak cu ajutorul Pangu, TaiG si PP, cele trei solutii exploatand rapid sistemul de operare al Apple. Primele doua solutii de jailbreak sunt acum lipsite de probleme, insa PP jailbreak este disponibila numai pentru platforma OS X si deocamdata nu a fost atent verificata deoarece abia a fost lansata.

iOS 8 – starea jailbreak-ului pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  In tabelul de jailbreak si decodare aveti prezentata fiecare solutie de jailbreak pentru fiecare iPhone, iPad si iPod Touch in parte care ruleaza iOS 8, astfel ca veti putea gasi rapid un tutorial care sa va ajute sa faceti jailbreak. In ceea ce priveste alegerea unei solutii sau a alteia, nu va pot spune decat ca Taig sau Pangu functioneaza la fel si nu au diferente intre ele, asa ca oricare ati alege-o, nu veti avea de suferit.

  Avand in vedere situatia in care se afla in cursul anului trecut comunitatea utilizatorilor de jailbreak, este surprinzator faptul ca in luna ianuarie a anului 2015 avem trei solutii de jailbreak pentru toate versiunile de iOS. Concurenta chinezilor pentru a obtine sume colosale pentru dezvoltarea solutiilor de jailbreak a fost benefica pentru noi si va continua sa fie in perioada urmatoare.

  In China exista un magazin de aplicatii piratate care doreste sa obtina bani de pe urma sa, astfel ca sponsorizeaza hackerii ce dezvolta solutii de jailbreak pentru noi, deci vom avea in viitor noi programe, chiar si pentru iOS 8.2 sau iOS 9.

 • csi02

  Zaone, cam de cati rami dispui dupa un JB pe iphone 6 plus? Eu cu greu pe 8.1.2 ajung la 250! E normal sau am eu ceva probleme? Mersi

 • Depinde de tweak-urile instalate, aplicatiile deschise in background, etc.

 • rockgsm

  Era bun si un top cu cele mai bune tweak- uri pt ios 8

 • alex

  Zaone dacă fac jb cum i-l dezinstalez după?

 • Facti restore la telefon.

 • csi02

  Dar eu și cu fresh JB am doar 250 MB free! Apoi și cu o grămadă de tweak-uri instalate tot la 250 rămân! Poate careva să îmi spună cum sta la el treaba?
  Mulțumesc

 • 12345

  Raspunsul e simplu: Lollipop!