Google Calendar pentru iOS apare in primele imagini

Google Calendar iOS

  Google Calendar este o aplicatie Google disponibila pentru platforma iOS care permite organizarea vietii noastre cu ajutorul unui calendar virtual sincronizat cu contul Google. Compania americana a actualizat interfata aplicatiei pentru Android in cursul anului trecut si acum se pare ca va lansa o versiune pentru platforma iOS.

  In prima imagine a acestui articol puteti vedea cum arata noua aplicatie pentru iPhone si iPad, ea avand un look similar cu versiunea pentru Android. Conform acestor capturi de ecran, aplicatia urmeaza sa preia poze si informatii despre locatii pe care le va afisa direct in calendarul nostru, totul exact precum in versiunea pentru terminale Android.

Google Calendar iOS 1

  Google a evitat sa lanseze o aplicatie Calendar pentru iPhone si iPad pana in prezent, insa iata ca acum o vom avea disponibila si ea va putea inlocui aplicatia Calendar nativa a iOS-ului. Din pacate nu se stiu deocamdata informatii detaliate cu privire la functionalitatea completa a aplicatiei, insa se pare ca Google Calendar va putea prelua informatii inclusiv din alte servicii Google.

  In momentul de fata nu este preconizata vreo data de lansare pentru aplicatia Google Calendar, insa probabil nu va dura foarte mult pana cand o vom putea instala in terminalele noastre.

1 COMENTARIU