Unele terminale Nexus 6 sunt livrate cu o mare problema

Unele terminale Google Nexus 6 livrate de catre Google au carcasele detasate de structura metalica si uneori bateria umflata, problema afectand un numar mare de utilizatori.

Google Nexus 6 problema

  Daca unii clienti Apple au cumparat terminale iPhone 6 Plus care au fost livrate, aparent, indoite, iata ca nici Google nu are mai mult noroc in a isi satisface clientii care cumpara terminale Nexus 6. In imaginea de mai sus aveti principala problema cu care se confrunta Google in momentul de fata, unele terminale Nexus 6 livrate catre utilizatori avand carcasa detasata de structura metalica.

  Nimeni nu stie sigur ce anume are la baza aceasta problema a Nexus 6, insa ar putea fi vorba despre un lipici de proasta calitate folosit de catre producator, ori baterii care se umfla si sunt pregatite de a exploda. Indiferent de situatia in cauza, utilizatorii sunt nevoiti sa returneze terminalele catre magazinul de la care le-au achizitionat si cei de la Google au o problema majora in fata.

  Partea si mai proasta este ca in anumite cazuri carcasa se detaseaza de terminal abia la cateva saptamani dupa achizitie, deci vorbim despre o problema care nu are un efect imediat ci progresiv. Numarul celor care raporteaza asemenea probleme este in continua crestere, deci probabil unul dintre partenerii de productie ai Google a livrat un lot de terminale care nu au fost suficient verificate.

  Din pacate unii dintre cei care si-au inlocuit terminalele au primit altele cu acelasi defect sau au sesizat defectul dupa cateva saptamani de utilizare, deci Google inca nu a rezolvat problema. Acestea fiind spuse, iata ca nu doar Apple are probleme cu terminalele produse si livrate catre utilizatorii care le-au cumparat, dar acest lucru era cat se poate de logic.

12 COMENTARII

  1. Problema e chiar mai grava decat indoirea iphonului,nexus 6 iese din fabrica cu probleme,insa cu iphonul e deajuns sa nu te asezi cu fundul pe el,si nu ai nici un fel de probleme.Eu am Iphone 6 plus si nevasta are 6,si nu am avut nici un fel de probleme,terminalele sunt perfecte.Sunt curios daca problema pe care o are nexus 6 va avea parte pentru mult timp de atata tam tam de care a avut parte apple cu ultimele lor terminale.

  2. Pe bune ? Nu cred, nu cred. Doar cei de la apple au probleme. Incerci tu cumva sa-i protejezi.
    O sa vina @eugeorge si o sa spuna ca poza este un mare fake.

  3. Spre deosebire de tine care nu ști ce scuze sa mai inventezi pt preamarita companie Apple, eu nu stau sa caut scuze. Nu este normal sa se intample asa cv. Ar fi corect ca Google sa inlocuiasca terminalele defecte si sa ofere si cv clientilor, un serviciu sau accesoriu gratuit ca scuza pt ca nu este normal sa plătești pe cv care este defect, iar faptul ca ti-l schimba si primesti altu defect este tot egal cu zero.

  4. Google a achiziționat Motorola pt brevete. Dupa ce si-au oprit toate brevetele de inventie pe care le doreau stiu ca a fost vanduta catre Lenovo.