Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge urmeaza sa fie prezentate la CES 2015

Samsung Galaxy S6 CES 2015

  CES 2015 este organizat la inceputul lunii ianuarie in Las Vegas, SUA, iar conform celor mai recente informatii aparute in presa locala din Coreea de Sud, Samsung va prezenta Samsung Galaxy S6 in cadrul acestei conferinte. Samsung va participa in toata perioada 6 – 9 ianuarie la CES 2015 cu stand-uri dedicate, insa va organiza si o conferinta de presa in care Samsung Galaxy S6 ar urma sa fie prezentat oficial impreuna cu un presupus Samsung Galaxy S6 Edge.

  Samsung are probleme enorme cu vanzarile, incasarile si profitul, iar lansarea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vine ca o tentativa de a atrage agentia de la iPhone 6 si iPhone 6 Plus catre propriile varfuri de gama. Desi in mod normal majoritatea analistilor se asteptau ca Samsung Galaxy S6 sa fie prezentat in luna aprilie si lansat la cateva saptamani mai tarziu, iata ca Samsung isi accelereaza perioada de lansare pentru a compensa performantele financiare slabe.

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi prezentate la CES 2015

  Analistii deja fac estimari cu privire la vanzarile pe care le vor inregistra terminalele in 2015, mai exact ei se asteapta ca 45 de milioane de unitati ale lor sa fie vandute, 35 de milioane fiind reprezentate de Samsung Galaxy S6 si restul de Samsung Galaxy S6 Edge. Desi deocamdata nu se stie perioada exacta de lansare a celor doua noi produse, ne putem astepta ca macar Samsung Galaxy S6 sa fie lansat in februarie, Samsung Galaxy S6 Edge putand ajunge pe piata ceva mai tarziu.

  In ceea ce priveste specificatiile Samsung Galaxy S6, pana acum am aflat ca terminalul ar urma sa contina : un procesor octa-core Exynos 7420 de 64 biti si in anumite versiuni in procesor Snapdragon 810 quad-core, o placa grafica ARM Mali-T760, 3 GB RAM, o camera principala de 16 sau 20 de megapixeli si Android 5.0. Specificatiile sunt usor mai bune fata de cele ale Samsung Galaxy S5, principalul salt tehnologic fiind dat de implementarea arhitecturii de 64 de biti, lucri pe care Apple l-a facut acum un an si jumatate de zile.

  In perioada urmatoare vor fi publicate noi informatii cu privire la Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, iar pe masura ce ele vor fi disponibile le veti afla de aici.