Tag Heuer pregateste un smartwatch complex pentru a concura cu Apple Watch

Tag Heuer

  Tag Heuer este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de ceasuri de pe glob, iar pentru anul 2015 el pregateste un smartwatch complex in ideea de a concura mai eficient cu noul Apple Watch al companiei Apple. Intr-un interviu acordat recent unei publicatii americane, CEO-ul Jean-Claude Biver a recunoscut faptul ca produatorii elvetieni de ceasuri trebuie sa isi regandeasca strategia de dezvoltare a noilor produse.

  In aceasta idee, Biver sustine ca Tag Heuer va dezvolta un smartwatch care combina mecanica elvetiana cu electronica din Sillicon Valley, totul pentru a crea un dispozitiv competitiv cu Apple Watch. Tag Heuer va colabora cu diverse companii americane pentru a isi produce smartwatch-ul si urmeaza sa anunte aceste colaborari in urmatoarele 6 saptamani de zile.

For a smartwatch, “we can’t produce the engine, the chips, the applications, the hardware — nobody can produce it in Switzerland,” Biver said. “The hardware and the software will come from Silicon Valley. But the watch case, the dial, the design, the idea, the crown, that part of the watch will, of course, be Swiss.”

  Google si Intel sunt printre companiile despre care se zvoneste ca ar urma sa colaboreze cu Tag Heuer, iar desigur ca Jean-Claude Biver si-a anuntat intentia de a cumpara un Apple Watch in momentul lansarii. In ceea ce priveste smartwatch-ul Tag Heuer, acesta va avea majoritatea functiilor disponibile acum intr-un produs de acest gen, insa ar putea contine aplicatii speciale care ar oferi utilizatorilor posibilitatea de a intra in contact cu brand-urile, echipele sportive si sportivii sponsorizati de catre companie.

  Tag Heuer ar putea produce un smartwatch grozav care ar putea atrage atentia multor persoane de la Apple Watch-ul celor de la Apple, insa totul va depinde de functionalitatea pe care o va oferi, dar si de pret.