Prima Pagina iPad Volkswagen inlocuieste fetele frumoase cu tablete iPad la Auto Show Detroit (Video)

Volkswagen inlocuieste fetele frumoase cu tablete iPad la Auto Show Detroit (Video)

  Auto Show Detroit s-a desfasurat recent in orasul Detroit din SUA, iar cei de la Volkswagen a decis sa vina cu o idee interesanta pentru masinile prezentate acolo. Mai exact, cei de la Volkswagen s-au decis sa inlocuiasca fetele frumoase din jurul masinilor cu tablete iPad montate pe stand-uri automate.

  In clipul video de mai sus vedeti exact ce a presupus aceasta miscare facuta de catre cei de la Volkswagen, ei atragand atentia unui numar mare de persoane din jur. Dupa cum puteti vedea, robotii erau capabili sa se miste cu o tableta iPad care oferea un film de prezentare pentru masinile Volkswagen, dar si cu detalii despre specificatiile lor.

  Ideea celor de la Volkswagen a fost de a mentine atentia celor prezenti direct pe masinile aflate in display la Auto Show Detroit si nu la fetele frumoase, dar cred ca ea nu a avut succes. Lumea a fost extrem de interesata de robotii cu tablete iPad si a dorit sa vada cum functioneaza ele, astfel ca majoritatea atentiei a fost indreptata spre ei.

  Probabil putini au fost placut surprinsi sa vada un robot in locul celebrelor fete care se afla la stand-urile de prezentare ale masinilor, insa ideea celor de la Volkswagen ar putea fi preluata si de catre alti producatori in viitor.

 • iTu

  eu am fost saptamana trecuta la Auto Show Wiena si la fiecare stand+cei care ofereau informatii despre masini aveau cate un iPad, fetele nu au lipsit de langa masini. poate la detroid e ceva nou dar in viena si in 2014 ianuarie a fost la fel.

 • iTu

  stand-uri automate nu au fost.

 • DanM

  Nu pot vedea videoclipul : (

 • @DanM: De unde incerci sa-l vizionezi ?

 • Eugen

  Din aplicatir