HTC One M9 este comparat cu HTC One M8 intr-i prima imagine

HTC ONE M9 vs HTC ONE M8

  Ieri au aparut pe internet primele imagini cu HTC One M9, un nou varf de gama pe care compania HTC se pregateste sa il prezinte in cadrul unei conferinte ce va avea loc la Mobile World Congress 2015 la inceputul lunii martie. In baza acelei poze avem acum si o prima comparatie intre HTC ONE M9 si HTC ONE M8, cele doua terminale urmand a avea un design similar.

  V-am spus inca de ieri ca HTC ONE M9 nu va aduce o schimbare radicala de design fata de predecesorul sau, HTC preferand sa aplice strateig Apple cu iPhone-urile din seria “s”. In aceasta idee, cei de la HTC au ales sa implementeze un grilaj mai mic pentru difuzoarele montate in panoul frontal, reducand in acelasi timp si maginile care separa ecranul terminalului de carcasa.

  Separat de aceasta schimbare, camera urmeaza sa fie patrata in locul celei circulare utilizate in momentul de fata, iar in partea frontala avem aceeasi dimensiune pentru camera frontala. Practic HTC nu pare sa doreasca sa ofere o schimbare extrem de importanta pentru terminalele sale, iar acest lucru ar putea supara o buna parte dintre fanii care se asteptau la mai mult de la HTC.