Facebook Groups update este disponibil in App Store

Facebook Groups iPhone

  Facebook Groups este denumirea unei noi aplicatii dezvoltate in momentul de fata de catre compania Facebook, ea fiind prezentata in imaginea de mai sus, lansarea avand loc in cursul noptii trecute in App Store. Facebook Groups, sau grupuri, ne ofera posibilitatea de a accesa grupurile in care suntem adaugati pe reteaua de socializare Facebook, ea oferind posibilitatea de a interactiona cu oricare dintre utilizatorii prezenti acolo. Exact precum aplicatia principala Facebook, cea numita Facebook Groups va permite orice fel de interactiune si vizualizare de continut, fiind restrictionata doar la accesarea acestui segment a retelei de socializare.

  • This release includes improvements for speed and reliability and the following features:
  • Member search—quickly find other members in your group.
  • Members can now manage notifications more easily with updated settings.
  • Admins can now block people requesting to join, making it easier to manage a group.
  • Admins can now quickly see who’s blocked in their group.
  • Admins can now see basic info with each member request.

  Facebook Groups a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania americana, ea imbunatatind functionalitatea generala, aducand posibilitatea de a : cauta membri, de a bloca orice cerere de alaturare unui grup, de a vedea cine este blocat intr-un grup si de a vedea informatiile utilizatorilor care cer sa se alature unui grup. Facebook Groups este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Facebook Groups

Gratuit

DESCARCA





Developer: Facebook, Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: This app gives you a dedicated space for you and your groups.

See all of your Facebook groups in one place. Discuss, plan and collaborate easily and without distractions. Follow your groups here or on Fac…


Dimensiunea aplicatiei este: 44.6 Mb


1 COMENTARIU