Apple Watch – primul joc a fost anuntat si prezentat

Apple Watch primul joc

  Apple Watch va fi lansat in luna martie de catre compania Apple si astazi avem ocazia de a vedea primul joc pe care il vom putea instala pe el in momentul lansarii. NimbleBit este compania care va aduce primul joc pentru Apple Watch-ul companiei Apple, iar in imaginea de mai sus puteti vedea ceea ce promite el sa ne ofere.

  Letterpad este denumirea titlului, el fiind un joc de cuvinte foarte simplu care ne permite sa compunem cuvinte folosind literele rasfirate pe ecranul Apple Watch. Jocul are subiecte de discutie specifice pentru care va trebui sa cream cuvintele folosind cele 9 litere pe care dezvoltatorii ne le pun la dispozitie, deci nu vorbim despre o functionalitate complexa.

  Apple a anuntat aplicatiile native pentru Apple Watch si stim ca retelele de socializare isi vor lansa aplicatii proprii, deci ramane de vazut cat succes vor avea jocurile. Principala problema a jocurilor in Apple Watch este autonomia bateriei, zvonuri aparute anul trecut indicand faptul ca smartwatch-ul ar putea functiona timp de doar o singura zi, deci utilizarea de jocuri ar putea reduce serios aceasta perioada.

  In ciuda incertitudinii privind succesul jocurilor pentru Apple Watch, vom vedea probabil destule titluri lansate pentru utilizatorii sai in viitorul apropiat. Apple Watch nu este gandit ca un produs pentru jocuri, asa ca majoritatea celor care vor fi disponibile vor fi titluri simple gandite pentru a ne ocupa cateva minute din viata la nevoie.