Jumatate dintre telefoanele mobile activate in SUA in Q4 2014 au fost iPhone-uri

Apple a acaparat jumatate din vanzarile de telefoane mobile din SUA.

activari telefoane sua

  Q4 2014 se dovedeste a fi cel mai bun trimestru fiscal din istoria iPhone-urilor, produsele companiei Apple reprezentand jumatate dintre telefoanele mobile activate in SUA. In imaginea de mai sus aveti rezultatele unui studiu facut de catre o agentie de analiza a pietei americane a telefoanelor mobile, Apple reprezentand jumatate din activari.

  Conform acestor informatii, cota de piata a Apple in Q4 2014 ar fi crescut la 50% multumita iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cele doua smartphone-uri fiind principalul “motor de crestere”. Conform acelorasi date, 86% dintre persoanele care au cumparat un iPhone nou sunt vechi clienti ai companiei americane, ei faacnd trecerea de la un model anterior al smarrphone-ului.

The strength of the September 2014 launch of the iPhone 6 and 6 Plus fueled Apple’s dominance in US mobile phone sales this quarter,” said Josh Lowitz, Partner and CoFounder of CIRP. “Apple had virtually double the sales of Samsung, and five times that of LG. No other brand accounted for as much as 5% of US sales.

  Apple a lansat cele doua noi smartphone-uri intr-un moment in care utilizatorii au un interes din ce in ce mai mare in a cumpara terminale cu ecrane de 5 inch sau mai mari. In aceasta idee, lansarile unor modele viitoare ale acestor produse nu vor face altceva decat sa aduca noi clienti pentru compania americana, pentru anii viitori preconizandu-se noi recorduri de vanzari.

  Apple va anunta saptamana viitoare rezultatele financiare pentru Q4 2014, astfel ca atunci vom afla exact cate smartphone-uri a vandut compania.

6 COMENTARII

  1. E ceva normal pt SUA unde iPhone e destul de puternic . 50% iPhone si 50% Android , intr-un semestru in care sunt scoase modele noi de iPhone . E chiar slabut pt Apple daca nu a reusit sa depaseasca Android-ul nici cu super modelele astea .

  2. @alex un iphone6 de 16 GB la liber e 650$ asta ar fi cam 570-580 de euro si in europa e 699euro.
    nu mi se pare ca samsung au vandut putine tinand cont ca peste tot se anunta ca samsung nu prea vinde in perioada lansari iphone6. in al 2 lea quartal din 2015 o sa faca furori in vanzari samsung cu S6.

  3. @jesu
    Redusule, nimeni nu poate concura de unul singur impotriva intregii lumi! Pe de alta parte, doar iPhone ruleaza iOS, restul Android, plus ca Apple vinde doar telefoane din categoria premium. Daca ar vinde si sapunuri din alea pe care tu le numesti telefoane, cota ar fi si mai mare

  4. Si BB ruleaza la fel !! 4Ever !!
    E clar ca nu sunt corecti pt oricum in Europa nu platesc impozite cum trebuie deacea trebuie schimbate legile si nu va dura mult si se vor schimba lucrurile !! Poate credetica am luato RAZNA da cand vezi cata aroganta si mojicie ii defineste nu poti sta deoparte !!