Prima Pagina Orange Orange Skanska – noul sediu al Orange Romania

Orange Skanska – noul sediu al Orange Romania

Orange Skanska este noul mediu de lucru eficient si prietenos pentru angajatii Orange Romania.

Orange Skanska sediu

  Orange Skanska este denumirea noului sediu in care Orange Romania si-a mutat nu mai putin de 1630 dintre proprii angajati din Bucuresti, acestia incepand sa lucreze in noua locatie din luna octombrie a anului trecut. Mutarea in Orange Skanska a fost in principal gandita ca una pentru eficientizarea interactiunii dintre angajatii companiei, o reducere de 8% a costurilor totale de functionare fiind deasemenea obtinuta.

  Orange Skanska este o cladire care pentru Orange ofera 13.700 m² pe 8 etaje cu spatii dedicate pentru convorbiri telefonice, intalniri, zone de socializare si spatii pentru training dedicat angajatilor. Practic Orange a reusit sa obtina intr-o singura cladire spatiul necesar pentru a muta angajati din alte trei cladiri, eficientizandu-si modul de lucru in echipa si oferind o metoda mai simpla de interactiune intre angajati si management.

Eficienta energetica si confortsporit pentru angajati

Orange Skanska sediu 1

  In toate aceste spatii, Oange Romania a creat un mediu “green” cu sute de plante si acvarii cu peste 1500 de pesti, insa eficienta energetica a fost una dintre principalele puncte de interes in mutare. In aceasta idee, fatada cladirii a fost construita pentru a fi eficienta din punct de vedere energetic, cladirea avand un aport crescut de aer curat, fiind cu 30% peste standardele locale.

  Sistemele de iluminat interne sunt echipate cu senzori de prezenta si intensitate care controleaza modul in care sunt actionate becurile din interior, iar pentru cei cu masini electrice exista inclusiv statii de incarcare. Separat de acestea, cladirea are un sistem inteligent de racire, astfel ca iarna aerul rece este utilizat pentru racirea spatiilor din interior care necesita o temperatura scazuta.

Orange Skanska sediu 2

  De la echipele care va raspund la telefon cand aveti o problema, pana la cele care va fac ofertele de abonamente, cartele prepay, sau echipa de management Orange Skansa inglobeaza acum jumatate dintre angajatii Orange Romania. Pentru toti cei 1630 de angajati a fost creat un spatiu de lucru eficient, placut, dar si sanatos, o parte dintre functiile cladirii fiind controlate chiar si utilizand gadget-uri inteligente.

  Orange Romania nu a divulgat suma investita in aceasta mutare, insa din moment ce costurile totale cu inchirierea de spatiu de birouri pentru angajati a scazut cu 8%, investitia va fi probabil recuperata.

  Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre noul sediu al Orange Romania?

Orange Skanska sediu 3

Orange Skanska sediu 4

Orange Skanska sediu 5

Orange Skanska sediu 6

Orange Skanska sediu 8

Orange Skanska sediu 9

Orange Skanska sediu 10

Orange Skanska sediu 11

Orange Skanska sediu 12

 • villman89

  E super tare, cu sediul Vodafone sau Telekom nu faci o prezentare?

 • Daca vor invita presa la o vizionare, da.

 • Bogdan

  E cel din Victoriei?

 • Radu

  Foarte tare!

 • E la Aurel Vlaicu.

 • RaduD

  E pe masura potentei si reputatiei sale de mare companie multinationala

 • Kla

  1500 de pesti :)))

 • Da, se pare ca unii au fost alesi chiar de angajati.

 • laura

  Frumos, dar spatiul dintre birouri e foarte mic. Sunt apropiati si la propriu si la figurat :)) oamenii din Orange. Iar daca vrei sa iei masa de pranz la orele 12jum, 13 cu pachetel de acasa nu ai loc in bucatarie. . . Dar arata super fain totul!

 • Gabi

  Pe banii nostrii …. isi pot permite ! Reduc si pretul abonamentelor cu 8%?

 • Ionut

  E cumva contributie obligatorie la stat abonamentul la un operator de telefonie mobila ? Daca iti convine cumperi produsu daca nu, nu. Nu te obliga nimeni si nici nu e nimeni obligat sa iti dea reduceri peste reduceri. Tu daca ai fi avut un magazin alimentar si ti-ai fi facut “palat” ai fi inceput sa dai reduceri in stanga si in dreapta ca ti-ai facut “palat” ? Putin probabil.

 • cipa

  mie imi convine sediul sarac si simplu de la digi intrucat ai abonamentu e de 4 euro – nelimitat.

 • Ce treaba are abonamentul cu sediul companiei ?

 • Cristi

  Pai sa nu te superi daca suni la Digi si ala care iti raspunde te trateaza ca doamnele de la posta si nu are nici un chef sa se chinuie catusi de putin sa te ajute. Ca pana la urma pe langa faptul ca sta 9 ore si vorbeste cu limitati mental ca tine, mai sta alea 9 ore intru sediu sarac si simplu, iar singurul tip de lumina pe care il primeste, este cel de la monitorul calculatorului.
  Nu ma intelege gresit, nu cred ca Orange a investit in sediul asta pentru ca ii pasa extraodinar de mult de angajati. Cred doar ca sunt printre putinele companii din Romania, care si-au dat seama ca daca ala care iti raspunde tie la telefon este multumit de locul in care isi aseaza fundul 9 ore, o sa abia o limita de ascultat bazaconii un pic mai ridicata. Acum extrapoleaza la restul angajatiilor care nu au o viata asa grea ca “negrii” de pe plantatie.

 • Asta tine de fiecare companie in parte, toti operatorii mari au resursele necesare sa isi trateze angajatii foarte bine, trebuie doar sa vrea, asa cum a facut Orange.

 • Ahile

  Tu du-te vb de patru euro ca așa ți-s serviciile

 • Veneri Alexandru

  A fost muncă barbară acolo, dar a ieșit frumos pana la urmă! Le-am făcut rețeaua date/voce care a ieșit perfect.
  Felicitări Orange!

 • ana

  Daca tot vorbim de minunatul sediu, sa amintim si de lifturile care se blocheaza si cad in gol 5 etaje.Da, da, ati citit bine…se intampla si d-astea :(((

 • Pingback: Cum merge 4G+ pe iPhone 6S Plus in Romania | iDevice.ro()