Twitter iti traduce tweet-urile prin Bing Translator

Twitter Translations iti traduce orice tweet in limba ta nativa.

Twitter Translator

  Twitter a anuntat in cursul acestei zile o noua functie pentru reteaua sa de micro-blogging, aceasta permitand traducerea tweet-urilor publicate de catre utilizatori. Pentru a oferi aceasta functionalitate compania Twitter a intrat intr-un parteneriat cu Microsoft, serviciul Bing Translator fiind utilizat pentru traducerile in timp real.

  Conform companiei americane, tweet-urile vor fi traduse in nu mai putin de 40 de limbi de pe glob multumita suportului oferit de catre Bing Translator. Pentru a activa noua functie va trebui sa accesati setarile contului vostru, apoi meniul Tweet Translation din care va trebui sa activati optiunea Show Tweet Translations.

With Tweet translation, you won’t miss any of the action unfolding on Twitter. You can choose when you want to see a translation for a Tweet, and you can also adjust your settings so the option to view Tweet translations is disabled.

  Dupa activarea optiunii, in fiecare dintre tweet-urile afisate intr-o limba diferita de cea setata pentru contul vostru veti vedea iconita unui glob pamantesc. Apasand acea iconita veti vedea afisata o traducere a textului publicat in acel tweet, traducerea fiind facuta in limba setata pentru contul votru Twitter.

  Avand in vedere ca sistemele de traducere nu sunt 100% corecte, exista sansa ca pentru anumite tweet-uri sa nu vedeti o traducere cat se poate de exacta. Din pacate sistemul nu este deocamdata disponibil pentru terminalele mobile, asa ca pentru aceasta functionalitate va trebui sa mai asteptam o vreme.

1 COMENTARIU