Apple anunta aplicatia gratuita a saptamanii

Shades aplicatia gratuita a saptamanii

  Este vineri si ca de obicei vorbim despre aplicatia gratuita a saptamanii promovata de catre compania Apple, cei din Cupertino actualizandu-si promotiile pentru App Store. Shades este aplicatia aleasa de catre cei din Cupertino pentru a fi oferita gratuit in urmatoarele 7 zile si vorbim despre un puzzle game extrem de interesant.

  Aplicatia este gandita pentru a ajuta utilizatorii sa se relaxeze in timpul jocului, gameplay-ul evoluand pentru a deveni mult mai complex pe masura ce avansam in el. Shades are disponibile trei moduri de joc pentru persoanele care abia au inceput sa il joace si pentru cei care o fac de ceva vreme, astfel ca puteti avea parte de provocari noi tot timpul.

A mesmerizing, calming, zen-like experience that quickly evolves into a devilishly challenging puzzler. Meditation + Panic. It’s a fantastic combo. A very simple game that will challenge you to think very fast. Move the falling blocks into the best position to combine blocks and clear rows. Place 2 blocks of the same color on top of each other to combine them into a single block of a darker color.

  Tot ce va trebui sa facem in Shades este sa mutam patratele in cea mai buna pozitie pentru a crea randuri de bloc-uri de aceeasi culoare, combinatiile fiind facute din cate doua blocuri. De indata ce realizati un rand de bloc-uri de aceeasi culoare acesta va fi sters, totul fiind realizat intr-un mod similar gameplay-ului oferit de jocul Tetris.

  • Simple rules
  • Intuitive gameplay
  • Difficult to master
  • 3 modes of play. Easy. Medium. Hard.
  • Beautiful, colorful, minimalist design.
  • Sound design by ONBC
  • Create a row of blocks with same color to clear the row.
  • Don’t let your stack of blocks hit the top.

  Shades este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store pana vinerea viitoare, asa ca puteti profita de ocazie pentru a il incerca.

Pretul initial:
Numele:
Shades: A Simple Puzzle Game

Gratuit

DESCARCA





Developer: UOVO ApS
Universala
Categoria: Games


Descriere: Featured in Apple’s “Best New Games”.
A mesmerizing, calming, zen-like experience that quickly evolves into a devilishly challenging puzzler.
Meditation + Panic. It’s a fantastic combo.

A very simple gam…


Dimensiunea aplicatiei este: 28.6 Mb