Apple elimina din website-ul sau toate referintele cu privire la aplicatia Photos pentru OS X

OS X photos

  Lansarea OS X Yosemite urma sa aduca la un moment dat o noua aplicatie Photos pentru posesorii de Mac-uri, compania americana anuntand ca o va lansa in cursul acestui an. Desi ea inca nu si-a facut aparitia, cei din Cupertino au sters recent toate referintele cu privire la ea din cadrul website-ului propriu in care este prezentat si OS X Yosemite. In ciuda disparitiei surprinzatoare a referintelor privind aplicatia OS X Photos din website-ul Apple, se pare ca planurile de lansare ale sale raman valabile, ea urmand a ajunge la utilizatori in prima parte a anului 2015.

  Acelasi lucru s-a spus si despre Apple Watch, Tim Cook afirmand in septembrie ca primul smartwatch al companiei va fi lansat pe piata in prima parte a anului 2015. In cursul noptii trecute Tim Cook a oferit detalii suplimentare cu privire la el, astfel ca lansarea Apple Watch va avea loc in cursul lunii aprilie, dupa o probabila prezentare intr-o conferinta. Extrapoland ceea ce a spus Tim Cook aseara la aplicatia OS X Photos, putem ajunge la concluzia ca ea va fi lansata in aceeasi luna aprilie de catre compania americana.

  In aceeasi luna Apple va renunta la a mai distribui si actualiza aplicatiile iPhoto si Aperture, recomandand utilizatorilor sa foloseasca in schimb noua aplicatie OS X Photos.