Apple Pay va permite inclusiv platile la automatele de mancare ori bauturi, pentru spalat rufe si nu numai

Apple Pay automat

  Apple Pay este primul sistem de plati mobile al companiei Apple, el dovedindu-se a fi atat de popular incat insumeaza doua treimi din platile celor mai mari procesatori de plati din SUA. Pentru a face sistemul si mai atractiv, compania Apple a incheiat un parteneriat care le va permite posesorilor de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus sa foloseasca Apple Pay la automatele de mancare si bautura. In imaginea de mai sus aveti o demonstratie a modului in care va putea fi efectuata o plata contactless la un asemenea terminal, procedura fiind mult mai simpla decat o plata cu banconta sau monede.

Our customers are excited to accept Apple Pay at the self-serve locations they operate. We anticipate that the millions of consumers who frequent these locations will appreciate the convenience and security of using Apple Pay for their everyday purchases, and we believe that Apple Pay will help to drive additional sales for our customers. USA Technologies has always sought to provide convenience, security and an easy way to pay for consumers who are less and less likely to carry cash.

  USA Technologies este compania cu care Apple a incheiat un parteneriat in vedere extinderii suportului Apple Pay pentru automate, peste 200.000 de terminale din SUA urmand a fi compatibile. Separat de mancare si bautura, utilizatorii vor putea plati masinile publice pentru spalat rufe, locul de parcare si multe, multe altele. Extinderea in acest domeniu al celor de la Apple va face Apple Pay si mai popular in SUA, sistemul fiind chiar si asa extrem de utilizat si laudat de utilizatori.