Dakele 3 – clona aproape perfecta a iPhone 6

Dakele 3 clona iPhone 6

  Dakele 3 este o clona care va putea fi cumparata in curand in China si dupa cum puteti vedea din imaginile acestui articol, ea a fost gandita pentru a fi o clona cat se poate de fidela a iPhone 6. Cei de la Dakele nu sunt la prima tentativa de a copia terminalul iPhone 6, ei creand o clona cu doar cateva luni de zile in urma, insa intre timp si-au perfectionat capacitatea de copiere a produsului Apple. De la butoane si pana la forma carcaseu sau despartiturile dintre segmentele carcasei, Dakele 3 reproduce extrem de bine noul smartphone Apple.

  Cu un procesor octa-core de 64 biti tactat la 1.7 GHz si produs de MediaTek, Dakele 3 are doar 7.25mm grosime si o carcasa produsa din aluminiu, dar cu o structura din titaniu, astfel ca va fi aproape imposibil de indoit. Ecranul de 5 inch cu rezolutie 1080p, cei de 3 GB RAM si camera de 13 megapixeli completeaza o lista de specificatii destul de interesanta, totul fiind sustinut de o baterie de 2500 mAh. Daca la toate acestea adaugam si faptul ca dispozitivul are un pret de vanzare de numai 240$, atunci veti intelege de ce unii chinezi vor prefera sa cumpere un asemenea terminal din magazinele locale in locul unui iPhone de 700$.

Dakele 3 clona iPhone 6 1

  Crearea de clone pentru terminale iPhone, in special noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, se va dovedi a fi extrem de profitabila pentru chinezi, deoarece produsele Apple sunt extrem de populare. In aceasta idee, nu m-ar mira ca Dakele 3 sa aiba un “frate” mai mare care sa imite iPhone 6 Plus pentru a oferi o linie “completa” pentru chinezi.

Dakele 3 clona iPhone 6 2

Dakele 3 clona iPhone 6 3

Dakele 3 clona iPhone 6 4

Dakele 3 clona iPhone 6 5

Dakele 3 clona iPhone 6 6

Dakele 3 clona iPhone 6 7