Lansarea iOS 8.2 – iata cand va avea loc

lansare iOS 8.2

  Lansarea iOS 8.2, sau mai bine zis data de lansare acestei versiuni a iOS 8, a fost o mare necunoscuta pana in cursul noptii trecute cand am aflat direct de la Apple cand va putea fi instalata viitoarea versiune a sistemului de operare. iOS 8.2 este dezvoltat special pentru Apple Watch in ideea de a oferi o aplicatie dedicata iPhone-urilor compatibile cu smartwatch-ul, dar si de a permite interconectivitatea cu acest produs. Lansarea iOS 8.2 nu va avea loc inaintea celei pentru Apple Watch deoarece Apple nu are motive sa ofere actualizarea inainte ca noul produs sa ajunga oficial pe piata.

Lansarea iOS 8.2 – cand va avea loc ?

  Tim Cook a afirmat in cursul noptii trecute ca Apple Watch va fi lansat in luna aprilie de catre compania Apple, deci lansarea iOS 8.2 va avea loc in aceeasi luna, probabil cu 2 – 3 zile inainte ca smartwatch-ul sa ajunga in magazine. Lansarea iOS 8.2 va fi strans legata de disponibilitatea Apple Watch pe piata deoarece produsele sunt interconectate prin functionalitatea pe care o vor oferi pentru posesorii de iDevice-uri din lumea intreaga. Daca Apple va prezenta Apple Watch in martie, sau la inceputul lunii aprilie, atunci ne putem astepta ca lansarea iOS 8.2 sa aiba loc la o saptamana dupa prezentarea noului smartwatch, asa cum obisnuieste Apple sa faca.

  Nu cred ca lansarea iOS 8.2 va avea loc inaintea lunii aprilie deoarece noua versiune a sistemului de operare iOS 8 nu vine cu alte functii separate de cele legate de Apple Watch, asa ca Apple poate rezolva probleme printr-un update intermediar, cum ar fi iOS 8.1.4. Acestea fiind spuse, lansare aiOS 8.2 va avea loc in aprilie, deci nu aveti motive sa o asteptati inainte.