Prima Pagina smartphone Ce se intampla cand un smartphone este calcat de un elefant ?...

Ce se intampla cand un smartphone este calcat de un elefant ? (Video)

  De-a lungul anilor am vazut o multitudine de smartphone-uri distruse in diverse moduri, iar simplele drop test-uri nu se mai dovedesc a fi atat de atractive precum in trecut. In aceasta idee, cei din Iran s-au gandit sa faca lucrurile mult mai interesante, asa ca au testat rezistenta HTC Desire EYE cu ajutorul unui elefant dintr-o gradina zoologica privata. In clipul video de mai sus veti vedea cum este distrus smartphone-ul in gradina zoologica, cu ajutorul unui elefant, dar si fara ajutorul sau, smartphone-ul neavand vreo sansa de a supravietui.

  Desigur ca in lumea reala exista sanse minime ca un elefant sa va fugareasca vreodata smartphone-ul pe strada, insa asa puteti afla ce se poate intampla cu terminalul daca este calcat de un camion.

  • Razvan D.

    Tot nu merge aplicația ! Trebuie sa o instalez de fiecare data când vreau sa citesc știrile noi

  • Da, stim despre problema, exista optiunea de contact din aplicatie pentru a raporta problemele. Poti citi noutatile prin Safari.

  • Eugene

    Mie imi pare ca elefantul paseste cu ambele picioare pe langa telefon,decat pe telefon,plus ca daca l-ar fi calcat cu adevarat,acesta din urma ar fi devenit “cel mai subtire telefon din lume”,exact precum o hartiuta.Si daca ar fi fost adevarat,cand ai sa iti vezi telefonul vreodata calcat de un elefant.Teste cu adevarat inutile,in cautare de like-uri,click-uri,plus ca mai sunt si fake-uri,cum si acesta este,dupa parerea mea.