iOS 8.1.3 – probleme cu semnalul, conexiunile 3G si unele cartele de decodare

iOS 8.1.3 iphone

  iOS 8.1.3 este disponibil de mai bine de o zi si in aceasta perioada o buna parte dintre utilizatori au reusit sa instaleze sistemul de operare pentru terminalele noastre, unii fara a avea parte de o experienta de utilizare chiar atat de grozava. Din pacate, se pare ca pe langa obisnuitele probleme cu reducerea autonomiei bateriei, iOS 8.1.3 pare sa aiba si un impact asupra altor functii ale terminalelor noastre. Incepem cu unele aparente generate in puterea semnalului, unii utlizatori raportand faptul ca au semnal mai slab in anumite zone dupa instalarea acestei versiuni a sistemului de operare pentru terminalele iPhone.

  Mergand mai departe ajungem la unele probleme care impiedica folosirea conexiunilor de internet 3G, cele 4G fiind complet functionale, un lucru care este destul de ciudat pentru Apple. Separat se pare ca anumite cartele de decodare nu mai functioneaza in iOS 8.1.3 pentru terminalele iPhone, mai exact anumite modele mai vechi ale cartelelor Gevey ar fi incompatibile cu actualizarea lansata de catre compania Apple. Partea buna a actualizarii este ca foarte multe persoane raporteaza performante mai bune pentru terminale si autonomie mai buna, deci exact precum in alte situatii, experienta depinde de la caz la caz, dar este bine sa stiti ce va asteapta.

  Ieri v-am prezentat o comparatie a performantelor iPhone 4S pe iOS 8.1.3 si iOS 8.1.2, ele fiind practic neschimbate din vreun punct de vedere. In cazul altor terminale sistemul de operare pare sa functioneze mult mai rapid si sa fie un real castig de performante, dar totul depinde de fiecare dispozitiv in parte.