Iata cum extragi agenda de contacte telefonice din iCloud

  Toate contactele din iPhone-urile voastre sunt salvate automat in iCloud, daca aveti optiunea activata din iOS, astfel ca sunt accesibile si prin website-ul iCloud.com al celor din Cupertino. Acolo compania Apple a creat o aplicatie web care ne permite sa accesam lista tuturor contactelor salvate in iPhone-urile noastre pentru a le edita, dar si pentru a le extrage oricand. Daca v-ati dorit vreodata sa descarcati intreaga lista de contacte pentru a le importa rapid intr-un alt telefon mobil, atunci urmand cativa pasi simpli veti putea efectua totul fara foarte mult efort.

  Urmati pasii de mai jos pentru a descarca rapid toate contactele din agenda de contacte a iCloud, insa pentru a le putea citi pe calculator veti avea nevoie de un program capabil sa citeasca fisiere vCard.

  1. Accesati iCloud.com din calculatorul vostru.
  2. Accesati aplicatia Contacts.
  3. In lista de contacte selectati un nume si pe PC apasati CTRL + A, pe Mac CMD + A pentru a selecta intreaga lista. Daca doriti sa salvati doar anumite contacte, atunci tinand apasat butonul CTROL sau CMD si facand click pe fiecare in parte, le veti selecta.
  4. Dupa selectarea contactelor dorite, le veti putea extrage prin apasarea rotitei din partea stanga jos a ecranului si selectarea optiunii Export vCard.
  5. In acest moment iCloud va crea un fisier vCard cu toate contactele voastre si il va descarca in PC, dupa care il veti putea accesa.

  Procedura poate fi urmata de pe calculatoare sau unele tablete.

6 COMENTARII