iOS 8.1.3 vs iOS 8.1.2 pe iPhone 4S – testul performantelor (Video)

  iOS 8.1.3 este disponibil de aseara pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar unii dintre voi au dorit sa afle rapid ce impact are aceasta versiune a sistemului de operare asupra iPhone 4S. Din pacate iPhone 4S a fost anul acesta terminalul care a avut parte de cele mai mari probleme de performanta, insa compania Apple a rezolvat partial problema incepand cu iOS 8.1. Daca va asteptati ca in iOS 8.1.3 lucrurile sa se imbunatateasca radical fata de iOS 8.1.2, ei bine am pentru voi o veste proasta, deoarece nu se va intampla acest lucru.

Performantele iOS 8.1.3 si iOS 8.1.2 pe iPhone 4S

  In clipul video de mai sus aveti prezentata o comparatie intre performantele iOS 8.1.3 si iOS 8.1.2 pe iPhone 4S, iar din pacate ele sunt cat se poate de similare. Compania Apple nu pare sa fi imbunatatit in vreun fel performantele terminalelor iPhone 4S prin lansarea acestei actualizari pentru sistemul sau de operare, deci veti ramane cu exact ceea ce aveati inainte. Era oricum destul de greu de crezut ca Apple va mai putea imbunatati simtitor performantele iPhone 4S din moment ce hardware-ul terminalului este in mare parte depasit, deci nu va asteptati in viitor la altceva.

  Partea cu adevarat ciudata este ca iOS 9 este testat pe iPhone 4S in conditiile in care Apple nu reuseste sa ofere performante bune pentru iOS 8.1.3, deci ramane de vazut ce vom primi in viitor.

9 COMENTARII

  1. imi e greu sa cred ca 0.1 ghz, diferenta dintre a5 si a6 este asa de mare, incat pe 4s merge atat de rau, iar pe 5 merge foarte ok.

    eu as baga mana in foc ca aici e mana apple… de unde si restrictia de downgrade la ios6 🙁 .