iTunes Connect ofera dezvoltatorilor acces la aplicatiile altor persoane

iTunes Connect

  iTunes Connect are o problema extrem de periculoasa de cateva ore bune, serviciul companiei Apple logand dezvoltatorii de aplicatii in conturile altor persoane in momentul logarii in website-ul Apple. Mai exact, dezvoltatorul care incearca sa se logheze in propriul cont va vedea in schimb contul unui alt dezvoltator si va avea acces la toate aplicatiile pe care acesta le are publicate in App Store. Problema exista de cateva ore bune pentru un numar foarte mare de dezvoltatori de pe glob si compania Apple pare incapabila sa o rezolve, insa partea buna este ca aplicatiile nu pot fi modificate, iar informatiile privind vanzarile nu pot fi accesate.

  Chiar si asa, simplul fapt ca iTunes Connect afiseaza aplicatiile unui alt dezvoltator la logare este o problema majora, mai ales ca nu este nevoie de vreun hack pentru a face totul posibil. Practic problema afecteaza o foarte mare parte din dezvoltatorii de aplicatii, iar in cazul anumitora dintre ei, simpla tentativa de a se loga in iTunes Connect va afisa contul de dezvoltator al unei alte persoane. Din pacate nu exista vreo metoda de a evita problema si exista sansa ca al vostru cont sa fi fost expus unei alte persoane, desi ea nu poate face absolut nimic pentru a va afecta aplicatiile disponibile in el.

5 COMENTARII

  1. BlackBerry sunt singurile modele cu securitate ridicată in ceea ce privește ascultatul telefoanelor sau orice alta metoda de a face rau altcuiva…