Prima Pagina iPhone 6 Texet iX-maxi – cea mai fidela clona iPhone 6 vine din Rusia

Texet iX-maxi – cea mai fidela clona iPhone 6 vine din Rusia

Texet iX-maxi clona iPhone 6 2

  Texet iX-maxi este un smartphone produs de catre o companie ruseasca si desi dupa nume nu v-ati da seama, in imaginile acestui articol avem prezentata cea mai fidela clona iPhone 6 facuta pana acum. De la camera iesita in exteriorul carcasei si pana la pozitionarea butoanelor sau a sertarului SIM, singurul “minus” al terminalului este lipsa unui buton de dezactivare a sunetelor in partea laterala. Va prezentam ieri Dakele 3 si va spuneam ca reproduce aproape fidel un iPhone 6 al companiei Apple, insa acest “titlu” trebuie acordat fara dubiu smartphone-ului Texet iX-maxi vandut de catre rusi.

  Texet iX-maxi are un ecran de 4.7 inch cu o rezolutie 960 x 540 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6582 tactat la 1.3 GHz, 1 GB RAM, camera principala de 8 megapixeli si o baterie de 1600 mAh. In ceea ce priveste dimensiunile vorbim despre o copiere aproape exacta a iPhone 6, Texet iX-maxi fiind cu 0.1mm mai gros, cu 0.1mm mai scund si cu 2 grame mai usor decat smartphone-ul companiei Apple. Practic daca ati avea acest terminal pus langa un iPhone si nu ati sti ca ii lipseste butonul pentru dezactivarea sunetelor sau logo-ul Apple de pe spate, atunci exista probabilitatea sa nu il deosebiti de produsul companiei americane.

Texet iX-maxi clona iPhone 6

  Texet iX-maxi este disponibil pentru achizitie in Rusia la pretul de 174$, mult mai mic decat cel cerut de catre compania Apple pentru iPhone-urile comercializate prin diversi parteneri.

Texet iX-maxi clona iPhone 6 1

Texet iX-maxi clona iPhone 6 3

Texet iX-maxi clona iPhone 6 4

Texet iX-maxi clona iPhone 6 5

Texet iX-maxi clona iPhone 6 7

 • Adioff

  Eu vad ca ii lipseste butonul pt silentios , nu de volum .

 • cipa

  lol urmeaza un proces ?? :))))

 • gianidiamond

  Pt.un fake,e destul de ok si rusii vor fi onorati sa-l aibe in buzunare:)))))

 • cezar

  Cititor de amprenta are?

 • John

  Butonul din mijloc are cititor de amprentă?

 • gelu

  Nici apa nu aș putea cumpăra de la ruși….!!!
  Ce sa mai zic de un “Smart feon”
  Fie la ei!!!

 • dan

  Desigur. Funcționează cu orice amprentă, chiar și cu amprenta de iepure. Cum puteți fi, frate, atât de creduli? Oh my dog.

 • dan

  Smart feon! That really made my day, bravo, @ gelu!