Produsele Apple sunt principala alegere a chinezilor care cauta cadouri de lux

Apple lux

  Apple a avut parte de un trimestru fiscal extrem de profitabil in China, compania americana ocupand primul loc in topul vanzatorilor de smartphone-uri, tara generand cea mai mare parte din incasarile sale totale. La toate acestea adaugam inca o realizare pentru Apple in China, produsele sale fiind in topul preferintelor calor care au fost in cautarea unui cadou de lux in ultima perioada. Conform celebrei publicatii Reuters, produsele Apple au fost mult mai cautate decat produsele companiei Hermes cand a venit vorba de achizitionarea unui cadou de lux pentru locuitorii Chinei, aceasta fiind prima oara cand Apple “castiga” acest titlu.

Apple has taken the number one luxury gifting spot in China from designer goods maker Hermes International SCA, according to a Hurun luxury report on Thursday, reflecting the iPhone maker’s recent hot streak in the country.

  In general produsele Apple sunt mult mai scumpe in China decat in tarile invecinate sau alte parti de pe glob, astfel ca foarte multe persoane le privesc drept cadouri de lux. Avand in vedere vanzarile foarte mari de produse Apple in Q4 2014, este oarecum normal sa aflam ca iDevice/Mac-urile au ocupat prima pozitie in topul preferintelor celor care au cautat cadouri de lux in China in Q4 2014. Acestea fiind spuse, Apple castiga un nou titlu care demonstreaza cat de importante sunt produsele sale, iar anul 2015 se anunta a fi extrem de profitabil pentru o companie care a intrat de ceva vreme in gratiile chienzilor.