Prima Pagina OS X Yosemite OS X Yosemite 10.10.2 inca genereaza probleme cu retelele Wi-Fi

OS X Yosemite 10.10.2 inca genereaza probleme cu retelele Wi-Fi

OS X Yosemite 10.10.2 probleme WiFi

  Una dintre cele mai deranjante probleme ale OS X Yosemite 10.10 era imposibilitatea de a mentine activa in mod constant o conexiune Wi-Fi, sau de a conecta un Mac la o retea Wi-Fi. Lansand OS X Yosemite 10.10.2, compania Apple a anuntat ca a rezolvat problema care afecteaza un numar foarte mare de utilizatori, insa acest lucru nu s-a intamplat. Problema si mai mare este ca unii utilizatori care in trecut nu au avut probleme cu retelele Wi-Fi au realizat acum ca ele afecteaza inclusiv propriile Mac-uri, totul dupa instalarea OS X Yosemite 10.10.2.

  Un thread de discutii accesibil prin forumul companiei Apple are un numar tot mai mare de utilizatori care raporteaza existenta problemelor cu conexiunile Wi-Fi ale Mac-urior. Problemele afecteaza inclusiv conexiunile Bluetooth ale Mac-urilor, in general cei care folosesc periferice conectate la Mac-uri au probleme in a mentine o conexiune activa, sau in a se conecta la o retea Wi-Fi.

Rezolvare probleme Wi-Fi OS X Yosemite 10.10.2

  Pentru toate aceste problema exista doua rezolvari care au functionat pentru o parte dintre posesorii de Mac-uri care ruleaza OS X Yosemite 10.10.2 si ele nu sunt absolut deloc complicate. Prima dintre ele este reprezentata de utilizarea unor retele Wi-Fi de 5 GHz sau de dezactivarea conexiunilor Bluetooth facute cu alte accesorii. Cea de-a doua implica schimbare DNS-ului din System Preferences > Network > Edit Locations > Advanced, iar in campurile DNS sa introduceti valoarea 8.8.8.8. Acestea sunt serverele Google si ele va ajuta sa mentineti conexiunea activa si sa folositi internetul fara probleme, alte rezolvari nefiind disponibile.

 • gruia

  Nu am avut niciodata probleme cu wirelessul. Am un ruter apple.

 • Vlad

  Folosesc router apple! Nicio problema, ever!

 • iTu

  router wifi de la retea, nu am probleme si nici nu am avut iMac.

 • Claudiu

  Testat pe Mbp mid 2012 (NON-retina) si pe mbp mid 2014 retina, funcționează perfect.

 • jesu

  iTu – daca nu ai avut iMac , ce probleme vrei sa ai ? Pe hackintosh ? Cred ca daca Apple ar trebui sa faca un system de operare compatibil cu ceva mai mult hardware , ar fi pierduti in spatiu . Si pe putinele configuratii pe care le au , PC sau telefon , nu sunt in stare sa scape de vesnicele probleme cu Wifi, bluetooth , 3G , apeluri , semnal si multe altele .

 • iTu

  rescriu: dupa virgula : nu am probleme si nici nu am avut PE iMac. ;)))

 • Bujor

  Este o problema groaznica efectiv din momentul in care nu lucrezi cu el trebuie de fiecare data sa cauti rețele si conectare

 • unu

  Si pe Windows e aceeasi problema, asa ca…

 • Srb

  Da si eu am ruter Apple si nu am avut probleme ever nici cu imac nici cu macbook
  poate e ceva general si sunt mai testate cu ruterele lor si din cauza aceasta nu exista probleme
  Poate lucreaza ca in viitor daca vrei WIFI sa poti doar cu ruter Apple…cam asa e Apple si restul lumii :D:D

 • kernelpanicvsBSOD