OS X Yosemite 10.10.2 update a fost lansat de Apple

OS X Yosemite 10.10.2 update

  Anuntat pentru lansare inca din cursul zilei de ieri actualizare apentru OS X Yosemite 10.10.2 a fost lansata in cursul acestei seri de catre compania Apple impreuna cu iOS 8.1.3 pentru iDevice-urile noastre. Conform listei de schimbari create de catre compania Apple, OS X Yosemite 10.10.2 rezolva in sfarsit problemele privind deconectarea de la retelele Wi-Fi, problemele care genereaza incarcari lente ale paginilor web in Safari, rezolvarea unei probleme care le permitea hackerilor sa preia date despre Mac-uri prin Spotlight, imbunatatirea ssincronizarii stream-urilor audio/video in timpul folosirii unor casti Bluetooth si multe altele.

  • Resolves an issue that may cause WiFi to disconnect
  • Resolves an issue that may cause web pages to load slowly
  • Fixes an issue that caused Spotlight to load remote email content when the preference was disabled in Mail
  • Improves audio and video sync when using Bluetooth headphones
  • Adds the ability to browse iCloud Drive in Time Machine
  • Improves VoiceOver speech performance
  • Resolves an issue that causes VoiceOver to echo characters when entering text on a web page
  • Addresses an issue that may cause the input method to switch languages unexpectedly
  • Improves stability and security in Safari

  Separat de rezolvari de probleme, Apple imbunatateste securitatea sistemului de operare, dar si stabilitatea sa, ori a browserului Safari, deci avem parte de o actualizare binevenita din toate punctele de vedere. OS X Yosemite 10.10.2 este disponibil pentru descarcare prin Mac App Store sau sistemul Software Update al OS X.

Articolul precedentiOS 8.1.3 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch!
Articolul următorDESCARCA iOS 8.1.3 pentru iPhone, iPad si iPod Touch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.