Asa va arata iconita aplicatiei Apple Watch pentru iPhone

iconita Apple Watch

  Luna trecuta am vazut pentru prima oara cum va arata aplicatia companion Apple Watch pentru iPhone si am aflat ce functionalitate va oferi ea pentru posesorii acestor terminale. Atunci nu am vazut si iconita pe care a conceput-o compania Apple pentru viitoarea sa aplicatie, insa astazi o avem prezentata intr-o presupusa imagine. Ea vine de la sursa informatiilor initiale privind functionalitatea aplicatiei pentru Apple Watch, deci este cat se poate de credibila si exista sanse mari ca aceasta iconita sa fie disponibila in terminalele noastre pentru a controla ceasul.

  Avand in vedere ca nici Apple Watch si nici iOS 8.2 nu au fost lansate oficial, exista sanse ca iconita aplicatiei pentru terminalele iPhone sa sufere unele modificari pana in momentul lansarii oficiale. In versiunea sa actuala, iconita nu pare a fi demna de o aplicatie creata de catre compania Apple, ea fiind extrem de simpla si lipsita de “personalitate”. Chiar si asa, nu ar fi greu de crezut ca Apple ar intentiona sa ne ofere ceva extrem de simplu pentru produsul sau, cei din Cupertino fiind “fani” ai simplicatii si usurintei de a gasi functii si aplicatii in iDevice-uri.

  Conform celor mai recente informatii Apple Watch va fi lansat in luna aprilie, iar aceasta informatie companion va fi necesara pentru a il controla si nu doar atat. Prin aplicatie vor fi efectuate si calculele necesare utilizarii aplicatiilor din Apple Watch, vor putea fi instalate teme sau “fete” pentru produs, plus multe, multe altele.

3 COMENTARII