iOS 8.2 beta 5 a fost lansat de Apple

iOS 8.2 beta 5 update

  La peste doua saptamani distanta de lansarea iOS 8.2 beta 4 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple a lansat in cursul acestei seri iOS 8.2 beta 5 pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Actualizarea este disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii care au instalat un build anterior al sistemului de operare si ca de obicei Apple nu listeaza schimbarile. Actualizarea este in momentul de fata disponibila pentru instalare prin sistemul OTA Update, firmware-urile pentru instalarea prin iTunes urmand a fi disponibile in minutele urmatoare in portalul dedicat dezvoltatorilor pe website-ul Apple.

  iOS 8.2 beta 5 a fost conceput special pentru a le permite dezvoltatorilor de aplicatii care intentioneaza sa dezvolte titluri pentru Apple Watch. Aceasta versiune a sistemului de operare ne ofera posibilitatea de a testa aceste aplicatii impreuna ci iPhone, iPad si iPpod Touch-urile noastre, totul fara a avea un smartwatch in fata. Cu detalii suplimentare despre toate noutatile aduse de catre iOS 8.2 beta 5 pentru iDevice-urile noastre voi reveni pe masura ce ele vor fi disponibile de la compania Apple.

  Din pacate cei din Cupertino nu le permit utilizatorilor normali sa testeze aceasta versiune beta a sistemului de operare, inregistrarea unui UDID in contul unui dezvoltator de aplicatii fiind necesara.

7 COMENTARII

  1. Am nevoie de ajutoru’ vostru,stiu ca nu cer ajutoru’ unde trebuie dar ma rog…Vreau sa-mi achizitionez un iPhone la mana a 2-a iar acea persoana spune ca are garantie pe baza de imei si nu are si carticica aceea,daca DOAMNE fereste s-ar strica,mi l-ar lua in service avand in vedere ca nu are acea carticica?

  2. @David: daca telefonul este cumparat de la un operator atunci se repara in service-urile lor si ai nevoie de acte. Pentru alte situatii cel mai bine suna la Noumax si intreaba. E destul de important sa stii de unde a fost achizitionat telefonul.

    Si da, in Apple Store ti-l repara pe baza IMEI-ului dar noi nu avem Apple Store.