Prima Pagina Apple Watch Pebble nu este “speriata” de lansarea Apple Watch

Pebble nu este “speriata” de lansarea Apple Watch

23

pebble smartwatch

  Pebble este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de smartwatch-uri de pe glob, produsele sale fiind extrem de apreciate in intreaga lume de sute de catre mii de utilizatori. Pebble a lansat primul smartwatch cu adevarat util si in fata produselor Samsung, LG sau Sony el si-a pastrat popularitatea, compania sperand ca acelasi lucru sa se intample si in cazul Apple Watch. CEO-ul Pebble, Eric Migicovsky, a declarat ca 1 milion de produse proprii au fost vandute pana acum, iar in 2015 compania sa intentioneaza sa lanseze o versiune noua a Pebble Watch.

  Lansarea unor noi modele ale smartwatch-ului Pebble va aduce si o schimbare majora in ceea ce priveste modul in care interactionam cu acest tip de dispozitive. CEO-ul Pebble sustine ca in 2015 smartwatch-urile companiei sale nu vor pune accentul pe aplicatiile disponibile pentru ele, ci pe un nou mod de a interactiona cu dispozitivele. Desigur ca nu au fost oferite detalii cu privire la schimbarea de care vor avea parte fanii Pebble, insa probabil vom vorbi despre utilizarea de gesturi pentru a controla Pebble.

  Apple Watch ofera un mod de interactiune similara, dar si interconectare totala cu iDevice-urile, asa ca Pebble va avea serioase probleme in a ramane atractiv pentru publicul larg. Desi CEO-ul Pebble nu este ingrijorat de lansarea Apple Watch, realitatea este ca noul produs Apple va afecta serios vanzarile de smartwatch-uri competitoare.