Pebble nu este “speriata” de lansarea Apple Watch

pebble smartwatch

  Pebble este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de smartwatch-uri de pe glob, produsele sale fiind extrem de apreciate in intreaga lume de sute de catre mii de utilizatori. Pebble a lansat primul smartwatch cu adevarat util si in fata produselor Samsung, LG sau Sony el si-a pastrat popularitatea, compania sperand ca acelasi lucru sa se intample si in cazul Apple Watch. CEO-ul Pebble, Eric Migicovsky, a declarat ca 1 milion de produse proprii au fost vandute pana acum, iar in 2015 compania sa intentioneaza sa lanseze o versiune noua a Pebble Watch.

  Lansarea unor noi modele ale smartwatch-ului Pebble va aduce si o schimbare majora in ceea ce priveste modul in care interactionam cu acest tip de dispozitive. CEO-ul Pebble sustine ca in 2015 smartwatch-urile companiei sale nu vor pune accentul pe aplicatiile disponibile pentru ele, ci pe un nou mod de a interactiona cu dispozitivele. Desigur ca nu au fost oferite detalii cu privire la schimbarea de care vor avea parte fanii Pebble, insa probabil vom vorbi despre utilizarea de gesturi pentru a controla Pebble.

  Apple Watch ofera un mod de interactiune similara, dar si interconectare totala cu iDevice-urile, asa ca Pebble va avea serioase probleme in a ramane atractiv pentru publicul larg. Desi CEO-ul Pebble nu este ingrijorat de lansarea Apple Watch, realitatea este ca noul produs Apple va afecta serios vanzarile de smartwatch-uri competitoare.