Samsung Galaxy S6 – Samsung anunta data de prezentare

Samsung Galaxy S6 prezentare 1 martie

  Samsung Galaxy S6 este viitorul varf de gama al companiei coreene Samsung si cele mai recente zvonuri indicau faptul ca terminalul urmeaza sa fie prezentat la inceputul Mobile World Congress 2015. Astazi compania Samsung a confirmat zvonurile trimitand invitatii pentru evenimentul de prezentare al Samsung Galaxy S6, acesta urmand a avea loc pe data de 1 martie, cu o zi inainte ca MWC 2015 sa inceapa. In imaginea de mai sus aveti invitatia trimisa de catre cei de la Samsung cu o luna inainte si ea pare sa sugereze faptul ca dispozitivul va avea un design curbat, unele zvonuri afirmand acest lucru.

  Avand drept motto expresia What’s Next, invitatia nu ofera alte detalii in legatura cu viitorul produs, insa este normal sa nu aflam nimic oficial pana in momentul in care Samsung Galaxy S6 va aparea pe scena. Conform celor mai recente zvonuri, Samsung Galaxy S6 urmeaza sa aiba : un ecran de 5 inch sau mai mare ce are o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, un procesor octa-core Exynos 7240 in unele modele si un Snapdragon 810 in alte modele, 3 GB RAM, o camera principala de 20 de megapixeli cu stabilizator optic de imagine, o camera frontala de 5 megapixeli, si o baterie ce ar putea avea minim 2500 mAh.

  Pana in momentul prezentarii Samsung Galaxy S6 vor aparea cu siguranta o multitudine de alte detalii despre produs, asa ca vom avea o idee clara in legatura cu ceea ce va aduce el pentru lumea intreaga si daca va reusi sa ajute vanzarile tot mai mici ale Samsung.