Apple ar putea vinde un numar impresionand de iPhone-uri in primul trimestru fiscal al 2015

iPhone 6 iPhone 6 Plus vanzari Q1 2015

  In Q4 2014 compania Apple a vandut 74 de milioane de terminale iPhone si a uimit intreaga lume cu reusita sa, egaland compania Samsung in ceea ce priveste vanzarile de smartphone-uri. Rezultatele impresionante ale companiei Apple ar putea continua in Q1 2015, analistii americani si asiatici asteptandu-se ca Apple sa vanda 50 de milioane de unitati. Comparand vanzarile cu cele inregistrate in Q1 2014 vorbim despre o crestere de 14.4% de la 43.7 milioane de unitati, diferenta nefiind foarte mare, asa cum era de asteptat in primele trei luni ale unui an.

Shipments of iPhone devices are expected to top 50 million units in the first quarter of 2015, increasing 14.4% from 43.7 million units shipped in the year earlier period, according to an estimate by sources in Taiwan’s handset supply chain. The estimate comes after Apple reported that it shipped 74.5 million iPhone devices in the fourth quarter of 2014, accounting for 51.2% of its total revenues of US$74.6 billion recorded in the quarter.

  Conform celor care ofera aceste informatii, cererea din perioada noului an chinezesc ar urma sa ajunte compania Apple sa isi pastreze vanzarile ridicate in aceasta perioada. China a fost principala sursa de venit pentru compania Apple in Q4 2014 si acest lucru ar putea ramane neschimbat in Q1 2015, apetitul chinezilor pentru terminale iPhone fiind in continuare ridicat. In aceasta idee, ne putem astepta ca in Q1 2015 compania Apple sa stabileasca un nou record propriu de vanzari de terminale iPhone si incasari pentru un inceput de an, insa detaliile le vom afla abia in a doua parte a lunii aprilie.

Articolul precedentSamsung Galaxy S6 urmeaza sa fie mai scump decat iPhone 6
Articolul următoriOS 8.2 beta 5 vs iOS 8.1.3 pe iPhone 4S (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.