iOS 8.2 beta 5 – primele impresii

iOS 8.2 beta 5 impresii

  iOS 8.2 beta 5 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind la aproximativ doua saptamani distanta de build-ul anterior. iOS 8.2 a fost gandit special pentru a permite dezvoltarea de aplciatii pentru Apple Watch, astfel ca el nu aduce modificari de interfata sau functii noi, build-ul beta neavand aceste schimbari. In lista de noutati iOS 8.2 beta 5 v-am prezentat toate schimbarile implementate de catre compania americana, majoritatea dintre ele rezumandu-se la rezolvari de probleme si imbunatatiri ale functionalitatii sau performantelor.

iOS 8.2 beta 5 – primele impresii

  Instaland iOS 8.2 beta 5 in cursul serii trecute, am observat cu placere ca acesta este cel mai rapid si mai stabil build al sistemului de operare. Dupa aproape o luna de zile aplicatia Facebook a inceput sa functioneze corect si browserul Google Chrome a inceput sa-mi incarce paginile accesate, deci s-au schimbat multe in modul de functionare al iOS 8.2. Separat, interactiunea cu functiile sistemului de operare se face mai usor si mai rapid, browserul Safari incarca paginile mai repede si cu mai putine erori, astfel ca per total sunt multumit de schimbare.

  Din pacate nu va pot oferi informatii despre autonomia bateriei deocamdata, insa pe parcursul testarii versiunilor beta ale iOS 8.2 nu am avut parte de o experienta neplacuta din acest punct de vedere. Daca vor exista informatii noi despre iOS 8.2 beta 5 voi reveni cu detalii, versiunile beta ale iOS 8.2 putand fi instalate doar de catre persoanele care au UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS.