iPhone 6 si iPhone 6 Plus – scumpe si in continuare greu de gasit

iPhone 6 si iPhone 6 Plus imagine principala

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate in luna septembrie a anului trecut de catre compania Apple, ele fiind disponibile in cantitati limitate in momentul lansarii si in lunile urmatoare. Desi ne aflam la peste 4 luni si jumatate distanta de momentul in care produsele au aparut pe piata, ele sunt in continuare greu de gasit in orice versiune de culoare si spatiu de stocare. Problemele de disponibilitate exista atat in ceea ce priveste magazinele online din Romania, cat si in ceea ce priveste operatorii de telefonie mobila, acestia din urma avand probleme mult mai mari cu stocurile.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt scumpe si greu de gasit

  Daca veti verifica disponibilitatea tuturor modelelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus in magazinele online si cele ale operatorilor de telefonie mobila, veti observa ca unitatile de 128 GB sunt cele care lipsesc in majoritatea cazurilor. Ele sunt urmate de versiunile aurii, cele space grey si argintii fiind disponibile in general cu 16 GB sau 64 GB spatiu de stocare cam oriunde ati cauta acum. Desi in perioada sarbatorilor de iarna ar fi fost, teoretic, rezolvate problemele privind stocurile globale, iata ca nu peste tot in lume putem vorbi despre disponibilitatea oricarui model al iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

  Profitand de lipsa anumitor modele din stocuri, magazinele locale continua sa vanda terminalele la preturi mult mai mari decat cele practicate in aceeasi perioada a anului trecut pentru iPhone 5S. In aceasta idee, ma astept ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus sa nu se ieftineasca prea curand, decat daca Apple va “inunda” lantul sau de distributie cu stocuri suficiente pentru orice model.