Prima Pagina iOS 8 - noutati, functii, setari imagini, video, aplicatii, stiri Rata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca in februarie

Rata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca in februarie

7

72 procent ios 8

  Rata de adoptie a sistemului de operare iOS 8 continua sa creasca in luna februarie, compania Apple anuntand prin intermediul website-ului dedicat dezvoltatorilor ca ea a ajuns la 72%. Aproape trei sferturi dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile care sunt active in lumea intreaga ruleaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru ele. Rata de adoptie a crescut de la 69% in a doua parte a lunii ianuarie la 72% la inceputul acestei luni, deci vorbim despre doar 3 procente adaugate in numarul total de iDevice-uri ce ruleaza iOS 8 in momentul de fata.

  Cresterea este una nesemnificativa avand in vedere eforturile companiei Apple de a convinge utilizatorii sa instaleze cele mai recente versiuni ale iOS 8 pentru terminalele sale. Incepand cu iOS 8.1.3 compania Apple a rezolvat problema care necesita mult spatiu de stocare pentru a instala actualizari ale iOS 8, deci rata de adoptie va continua sa creasca. Daca suficient de multi posesori de iDevice-uri vor instala iOS 8.1.3 in perioada urmatoare, atunci probabil iOS 8.2 va fi instalat pe mult mai multe iDevice-uri decat anticipa oricine la inceputul acestui an.

7 COMENTARII

  1. Nu are legatura cu subiectul, ci in special cu poza lui… Zaone vreau sa te intreb de ce mai toate pozele de la articole au rezolutia asa de proasta ?? Din pacate se vede extrem de rau cand deschizi un site si te lovesti de poze cu rezolutie atat de proasta !

  2. Poza e mica pentru ca Apple afiseaza informatia intr-un spatiu mic. Restul pozelor sunt facute pentru a avea dimensiunea spatiului in care apar.

  3. Rata de adoptie creste din cauza ca la un moment dat nu ai de ales … trebuie sa faci update cel mai probabil din cauza unor aplicatii pe care le folosesti si necesita “noua versiune de ios”. Restul vad ca nu mai conteaza pentru Apple … De ex. lag-ul la apel nu conteaza ca nu e rezolvat … probabil e o problema IMPOSIBIL de rezolvat dupa toate update-urile ios de la aparitia problemei si pana acum. Dar ce mai conteaza … nu ? Bine ca creste rata adoptiei si ca rezolvam prin update- uri probleme de care multi nici nu s-au lovit …

  4. Banuiesc ca statisticile se refera la toate device-urile care POT rula IOS 8, pentru ca din ce imi amintesc pe iphone 4 nu se poate. Apropo de asta, daca vreau sa instalez pe un iphone 4 cu ios 7, aplicatia Find My Friends cum as putea reusi asta ? (pentru ca in appstore imi cere ultima versiune de ios si ultima la iphone 4 e ios 7)? Multumesc

  5. Statisticile sunt pentru toate iDevice-urile active. Alea care nu pot rula iOS 8, ruleaza iOS 7. Raspunsul la intrebarea ta este ca nu poti decat cu jailbreak.

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here