Apple testeaza o masina care se conduce singura sau dezvolta Apple Maps Street View

Apple masina condus singura street view

  In imaginea de mai sus aveti o masina inchiriata de catre compania Apple, ea plimbandu-se prin zona limitrofa a San Francisco, cu nu mai putin de 12 camere montate pe plafon. Masina a fost descoperita in cursul zilei de ieri si s-a confirmat ca este inchiriata catre compania Apple, iar de aici au aparut tot felul de speculatii cu privire la utilitatea sa. Unii spun ca in baza numarului foarte mare de camere, masina ar fi una care se conduce singura si Apple ar testa un software pentru masini care se conduc singure, insa compania nu este licentiata pentru a face asemenea teste.

  Cea de-a doua teoretie, care este mult mai credibila, are legatura cu Apple Maps si implementarea unui modul Street View incepand cu lansarea iOS 9. Practic folosind aceasta masina Apple poate inregistra imagini la sol cu orice oras doreste si le poate include in Apple Maps, asa cum si-a inclus Google modulul Street View in Google Maps. Pentru a inregistra imagini cat mai detaliate la un unghi de 360º, masina folosita pentru filmare are nevoie de foarte multe camere, Google utilizand un numar mai mare pentru inregistrarile facute pentru Street View.

Apple masina condus singura street view 1

  Daca Apple dezvolta un modul Street View pentru Apple Maps, atunci exista sanse mari ca iOS 9 sa-l aiba integrat, insa doar pentru anumite orase din SUA, pentru inceput. Avand in vedere ca ne aflam in luna ianuarie, Apple are suficient timp pentru a dezvolta sistemul pentru o lansare in toamna. Din moment ce masina aceasta a atras atat de mult interes, sunt sigur ca in perioada urmatoare vom afla multiple detalii in legatura cu utilitatea sa.