iOS 9 – Apple pregateste intens una dintre noile functii

Apple iOS 9 Street View Apple Maps

  Acum cateva saptamani de zile au aparut primele imagini cu o serie de masini inchiriate de catre compania Apple, ele fiind utilizate pentru o noua functie a iOS 9, Apple trimitandu-ne prin diverse state americane pentru noul sistem. Mai exact, vorbim despre un sistem Street View pentru Apple Maps pe care Apple se pregateste sa ni-l ofere incepand cu iOS 9, compaina americana folosind masini precum cea din imagine pentru a inregistra imagini cu toate locatiile pe care acestea le viziteaza, exact precum se intampla cu Google Street View.

  Daca pana acum aceste masini au fost vazute in zona metropolitana a San Francisco si in Florida sau unele parcuri nationale, iata ca ele au gasit drum inclusiv prin statul american Texas, acolo fiind inregistrata imaginea pe care o puteti vedea mai sus. In cazul tuturor masinilor vorbim despre acelasi tip de echipament pentru pozitionarea extrem de exacta prin satelit si inregistrarea de imagini la 360 de grade in jurul masinii, toate aceste date fiind transmise pentru analiza catre serverele companiei Apple.

Apple iOS 9 Street View Apple Maps 1

  Zvonuri privind implementarea Street View in iOS 9 au aparut cu mult inainte ca aceste masini sa apara in diverse imagini, astfel ca probabil vom mai auzi informatii noi in perioada urmatoare.