Cydia – o interfata noua a fost lansata pentru aplicatie

Cydia interfata noua

  Interfata aplicatiei Cydia a fost actualizata in cursul acestei zile cu un design schimbat care aduce un look modern pentru cea mai utilizata aplicatie disponibila pentru terminalele care au jailbreak. Interfata aplicatiei Cydia a fost actualizata fara a fi lansat vreun update dedicat titlului, astfel ca saurik a modificat doar pagina web accesata la deschiderea aplicatiei in terminalele noastre. Noul design este mult mai modern, plat, in ton cu tot ceea ce ofera iOS-ul in momentul de fata pentru noi, schimbarea fiind anuntata inca de saptamana trecuta de catre creatorul Cydia.

  Atunci v-am spus ca unul dintre cei mai faimosi hackeri dezvoltatori de solutii de jailbreak, comex, a anuntat lansarea Substitute, o alternativa pentru pluginul Mobile Substrate. Raspunzand la acest anunt, dar si la cel privind colaborarea dintre comex si iMods, saurik a anuntat lansarea unei schimbari pentru interfata aplicatiei Cydia, iar incepand de astazi ea este disponibila pentru toti utilizatorii. Din pacate nu vorbim despre o schimbare radicala, asa ca nu va asteptati sa vedeti o cu totul alta pagina principala pentru aplicatie, insa modificarea nu se rezuma doar la ea, ci si la restul meniurilor interne care sunt incarcate din serverele lui saurik.

Cydia interfata noua 1

  Pentru a vedea noua interfata a aplicatiei Cydia nu este necesara instalarea vreunei actualizari, ci simpla deschidere a aplicatiei, pagina principala cu noul design urmand a fi afisata direct. Ce parere aveti despre noul design al Cydia ?

4 COMENTARII