Prima Pagina Facebook Facebook a lansat o noua actualizare pentru aplicatia din App Store

Facebook a lansat o noua actualizare pentru aplicatia din App Store

facebook logo optim

  Facebook este o aplicație lansată special pentru iPhone, iPad și iPod Touch de către compania americană cu același nume pentru a permite accesarea rapidă a rețelei sale de socializare de oriunde și oricând. În cursul acestei seri aplicația Facebook a fost actualizată, compania americană menționând doar faptul că a implementat o serie de îmbunptpțiri meniteă să rezolve diverse probleme de funcționare și să crească viteza de utilizare a titlului său.

THANKS FOR USING FACEBOOK! TO MAKE OUR APP BETTER FOR YOU, WE BRING UPDATES TO THE APP STORE EVERY 4 WEEKS. IF YOU HAVE IOS7 OR UP, YOU CAN UPDATE THE APP AUTOMATICALLY (WITHOUT CHECKING BACK HERE) BY GOING TO SETTINGS > ITUNES & APP STORE > AUTOMATIC DOWNLOADS AND TURNING ON UPDATES. EVERY UPDATE OF OUR FACEBOOK APP INCLUDES IMPROVEMENTS FOR SPEED AND RELIABILITY. AS OTHER NEW FEATURES BECOME AVAILABLE, WE’LL HIGHLIGHT THOSE FOR YOU IN THE APP.

  Aplicația Facebook pentru iPhone, iPad și iPod Touch este disponibilă pentru descărcare gratuită în App Store.

 • alex alexandru

  A mai întâmpinat cineva problema asta după update: cand deschizi aplicația ramân posturile din Feed blocate.

 • haha

  Intrebare simpla si la care astept raspuns sincer. Pentru ce postezi chestia asta de fiecare data ?

 • Pentru ca nu toata lumea se uita in aplicatia App Store sa vada daca exista actualizari pentru aplicatii.

 • Katalin

  Multumim Zaone,lasa i pe “invatati ” sa puna intrebari idioate.

 • haha

  Multumesc de raspuns. Ar fi frumos daca nu s-ar gasi de fiecare data un “manuelist” (wanker) de asta sa sara cu insulte. Am pus intrebarea asta pentru ca inainte, consideram o astfel de postare complet inutila, dar eu nu am mii de cititori ca sa vad imaginea de ansamblu si ce are nevoie fiecare. Zaone o vede, iar intrebarea i-a fost adresata LUI.

 • amfetamin

  De atâtea update-uri care tot cresc viteza de utilizare,ar trebui sa zboare deja Facebook-ul,nici radarul sa nu-l poată prinde! Au fost pana acum cel putin vreo 7 update-uri cu aceleași sec anunț cu creșterea vitezei,voi vedeți asta?